![]() |
|
@vorti:problém s PC při přehrávání videa tn.czvorti,mohl bys mě prosím ještě jednou poradit?minule mě nešly přehrávat videa na you tube a to už jsi vyřešil:)teď mám problém s přehráváním videa na tn.cz-hrozně to kostičkuje.you tube,stream atd.chodí o.k. nevíš v čem je problém? díky moc! |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: @vorti:problém s PC při přehrávání videa t...ti neporadím, protože mi to dělá to samý :laughing: tipuju problém na straně novy (?)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: @vorti:problém s PC při přehrávání videa t...že by? tak to bys mě nakonec potěšil že není chyba u mě :)taky mě to napadlo ale zkoušel jsem to v práci a tam to chodilo normálně :lookaround: |
acce
![]() |
|
RE: @vorti:problém s PC při přehrávání videa t...tak jsem zkusil nainstalovat starší devítkovou verzi adobe flash player a už to nedělá.ta nejnovější si s tn.cz na mým(a možná i na tvým) pc asi nerozumí :( |
acce
![]() |
|
RE: @vorti:problém s PC při přehrávání videa t...vorti ty maš koukám problemi snad s každým videem co? :laughing: |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
RE: @vorti:problém s PC při přehrávání videa t...táhni už do prdeIe!!!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: @vorti:problém s PC při přehrávání videa t...nezlob se pro pravdu! |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
![]() |