![]() |
|
az box a cheopscamd frekvencedoplní nekdo jake frekvence jedou.....11681h..11727..10719. |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvencena Cheops jede spousta TP na řadě pozic, to z hlavy nedám, ale doma mám fav skupinu s čistě CHEOPs kanálama, dej mail a pošlu ti to :)))Tedy jenom to na co sem přišel :))) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
kacenkinmuzes i mne? Komplet setting když máš. Diky. blackfire007@yahoo.comAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
ok kacenkintak posílej nitram.kepis@seznam.cz |
bambule
![]() |
|
že jsem tam smělý - můžu taky chtítshibal23@seznam.cz |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvencekacenkin zatím nic |
bambule
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceProsím také o zaslání settingu Fabik101@seznam.cz |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceTaky bych se přidal, pokud mohu prosit, ať AZBox nezahálí. V podstatě mě zajímá jen Cyfra nebo Polsat. Diky. bobik.r@seznam.cz. |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceJestli se můžu taky přidat : honzasa@seznam.czDíky |
honzasa
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceJak je vidno, je o to velký zájem, takže , když to někdo sesumírujete (třeba jen v textu), tak tomu dám nějakou formu a vložím to na patřičné místo v satdigitálně :8) čus |
šibal
![]() |
|
šibaltobe už to kacenkin poslal? |
bambule
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvencene-e, já jen ať sem ostatní nepíšou pořád svoje maily |
šibal
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceno bolo b by fajn, myslim, že tam je to presne určenéAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvencePřátelé, až teď jsem se dostal k MAZu.Posílám svoji trochu o které vím, že pod CHEOPSEM chodívá. Nemám čas to nějak vyfičurovaně extrahovat do csv a pod... máte to tam jako standardní dat soubory pro MAZ(AZ) a také v printcr. Není 100%fšecko, třeba UPC tam není, ale když každej přispějeme, mohli bychom to mít fšecko pohromadě :) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceProsím také o poslaní na profora@email.cz... Dík :-) |
Lubiii
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvencesuper, včera jsem se k tomu nedostal - kolega se stal otcem. Dneska po práci zpracuju ten přehled, jak jsem výše psal. |
šibal
![]() |
|
RE: az box a cheopscamd frekvenceďakujem pekne. zajtra nahodím.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
![]() |