![]() |
|
khl bez popradutak co hovorite na to, ze ti nasi kokti zo szlh prepasli sancu na dobru ligu aj u nas? Ja som tu predvcerom pisal ze ak kupi zapasy nova sport, bude mat o atraktivitu postarane, a zrazu cela bublina splasla...Som sklamany :fuming: |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: khl bez popraduProblém je trochu hlbší.treba čítať noviny poriadne. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
rozhodni sa samdalko je lepsie aby hral hc lev hradec kralove KHL alebo poprad slovensku extraligu...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
DalkoNo, jestli ti připadají zápasy uměle vytvořeného klubu, bez jakékoliv tradice a zázemí, na stanici NovaSport ve formátu 4:3 a obrazem jak z počátku let 90tých atraktivní, tak to teda sorry... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
bohus31Hrali by obaja..problem je vsak v nasej super skorumpovanej organizacii s nazvom SZLH na cele s komunistom SirokymČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: khl bez popraduHC Lev nechceli registrovať ani Rusi ani Češi a keď sme ic odmietli registrovať mi tak sme najväčší blbci.To sa mi veľmi páči |
jurko
![]() |
|
blooddogpredpokladam ze vies ako funguju hokejove kluby, vsetko je odvisle od penazi, moze hrat len jeden...ved nakoniec poprad nebrani hrat klubu hc lev v hradci kralove...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: khl bez popradubohus, je lepsie, aby hral lev khl a zaroven poprad extraligu. tak to aj malo byt. co sa mam na tom rozhodovat? Co sa tyka tradicii, tak jedinu tradiciu ktoru poznam je, ze nasa liga je tradicne na totalne slabej urovni a nedokazem odsledovat jeden cely zapas- maximalne nejaky finalovy. Mozno aj preto, ze nefandim ziadnemu timu. Avsak keby hralo slovensko-ceske muzstvo v khl, tak by som tam mal svoje milovane muzstvo. Panimajes? Inak khl som par krat sledoval aj nhl, na tie sutaze sa este kukat da |
dalko
![]() |
|
polulinide o kvalitu hokeja v prvom rade. ak tebe nie, tak kludne kukaj bebehd. ja ti to neberiem |
dalko
![]() |
|
dalkoSkús pouvažovať prečo odmietli česi registrovať české mužstvo.Možno na to prídeš.Ak sa ti to podarí daj vedieť |
jurko
![]() |
|
RE: khl bez popraduLebo by ludia prisli na to,co za shit hokej sa u nich hraČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
jurkonepodarilo sa mi to. daj ty |
dalko
![]() |
|
dalkoved pochop ze ide len o prachy...ty chces aby poprad zase niekto dobehol?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: khl bez popraduAni tento marketingovy nezmysel by nezachranil uroven hokeja.Ked nikto neinvestuje do mladeze,ale chce len importovat ligu,tym nevychova hracov.Keby hned cele Tatry strcili rusom do r...i,tam skapal pes uz pred rokmi.To je dovod preco pada uroven,maly stat nemoze mat tolko prirodzenych talentov,preto sa treba venovat deckam,tam treba vrazat prachy.Namiesto toho vymyslaju levy a ine blbosti.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereKto vymysla?? Sukromny investor si moze platit za co chce a kde chce..ze je niekto blby a prepasie taku sancu....ale ako sa hovori..komu nie je z hora dano, v apatieke nekupiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
dalkoTo si rýchlo vzdal.Hľadaj.A musím sa čechov zastať majú úplnú pravdu.Niekto si myslel ,že Slováci sú sprostejší.A zo začiatku to aj tak vyzeralo,kým na to neprišli |
jurko
![]() |
|
bohus31Slovensku ligu uz davno dobehli....ti okolo Sirokeho...toho kym sa nezbavia,tak niet cesty spatČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: khl bez popraduJJ, jurko má pravdu R^ viď vyjadrenie SZĽH:„Žiadali sme iba, aby bol klub niekde zaregistrovaný." No a keď mali rusi poslať papiere o registrácii tohoto klubu , tak urobili, to čo urobili...Rv Rv |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 372 |
![]() |
|
RE: khl bez popraduHanba SZLH...Siroky patri do basyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
bohusstale som nepochopil, ako by dobehli poprad? myslis ze szlh chcel ako velky otec ochranit svoje tradicne mesto od zlych penazi a pozornosti hokejovej europy? si smiesny.Liguere, co sa tyka talentov, tak to samozrejme plati, no bez ohladu ci sa u nas khl hra alebo nie. KHL by iba priniesla kapital a marketing do tochto skrachovaneho a skorumpovaneho statu - ja v tom nic zle nevidim. |
dalko
![]() |
|
RE: khl bez popradu"No a keď mali rusi poslať papiere o registrácii tohoto klubu , tak urobili, to čo urobili..."urobili len to,co by urobil kazdy normalny clovek....pomaly o mesiac zacina KHL,potrebuju spravit rozpisy zapasov dopredu (a start Leva nebol isty...SZLH malo o nom rozhodnut az 18.8 - dobre vedeli co robia) Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
dalkoak je tu niekto smiesny tak porozmyslaj nad svojou naivitou, a ak budu raz tvoje deti hrat hokej tak daj vediet!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: khl bez popraduAni jeden z vás neprišiel na to prečo češi si pustili taký podľa vás výhodný biznis.Blooddog s tým Š s tebou naprosto súhlasím,ale pes je zakopaný inde. |
jurko
![]() |
|
dano01vid vyjadrenie predsednictva khl - ziaden klub ktory hra khl nie je clenom ruskej hokejovej federacie, preto bola tato podmienka pre rusov absurdna |
dalko
![]() |
|
RE: khl bez popradu"Podľa pravidiel Medzinárodnej hokejovej federácie IIHF môžu byť mužstvá, ktoré hrajú súťaž s takýmto neregistrovaným tímom diskvalifikované. Nielen kluby, ale aj hráči môžu dostať zákaz štartovať v súťažiach, ktoré organizuje IIHF," povedal pre gazeta.ru člen výkonného výboru ruskej hokejovej federácie Alexander Steblin.Podľa Steblina by tak hrozil všetkým hráčom KHL zákaz štartu napríklad na majstrovstvách sveta. Čiže ak by sa bol HC LEV zaregistroval hocikde na svete a predložil papiere, mali by sme tu KHL, takto tu máme... |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 372 |
![]() |
|
RE: khl bez popraduPochybujem,ze by niekto v tomoto state mal nieco s tych penazi.Su to len keci.Skoncili by na uctoch a vo vackoch,urcite by nesluzili hokeju ani mladezi,ani mestu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |