, sekce: Skylink |
|
cslink aktivace programuplatil sem tedka pres kupon nejake programy+na druhe karte mych 6 (pred mesicem aktivni ani ne za minutu) tedka cekam u obouch karet pres 2 hodiny ma nekdo pls podobny problem? ze by zapisy nechodily? na netu to aktivni mam va sprave karet |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: cslink aktivace programuaaa moje chyba nepouzil jsem rychlou aktivaci:-) tak si pockam par hodin:-) chybama se clovek uci |
tanabe
|
|
RE: cslink aktivace programuJá aktivoval dnes ráno a naběhlo mi to během minuty.Měl jsem během aktivace puštěnou ČT1. |
abc
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 74 |
|
|
tanabeMůžeš prozradit jakou aktivaci si zvolil když ne rychlou? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: cslink aktivace programuPouzil aktivaciu cez prihlasenie...ale to je to iste :)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: cslink aktivace programujj pres prihlaseni ( na stavu uctu to mam aktivni+mejl taky dorazil )ale stale zakodovano |
tanabe
|
|
RE: cslink aktivace programutak stale nic no zitra pudu muset volat na podporu:-( |
tanabe
|
|
RE: cslink aktivace programuzapni si to na ct1Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: cslink aktivace programuoki otestuju dik na jak dlouho?+- |
tanabe
|
|
RE: cslink aktivace programunechaj nejaky cas..ke nic,tak im zajtra napis/zavolaj nech ti refreshnu zapisy na karteČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: cslink aktivace programuoki dikas moc:-) |
tanabe
|
|
RE: cslink aktivace programutak porad nic no:-( 3x dneska restart karty od operatora new zapisy satelit pres 4 hodiny ny CT1 a nic kua uz:-( delaj mne to obe karty na kazda v jinem pristroji to prece musi byt chyba u nich ne? uz mne to zacina s.... |
tanabe
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|