, sekce: Skylink |
|
Dodržování tématProsím,ne-li žádám, účastniky diskuze o opravdové problémy a novinky v příjmu,ať už se jedná o sat či tera příjem.Zdá se,určitě nejen mně,že v rubrikách převládají bláboly,které by měly směřovat na jiné servry.Ať mně potvrdí skalní satelisti,o čem je řeč.PROSÍM...!!!J. |
jjirka1k
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
|
|
RE: Dodržování tématA proč jsi ty satelisto hodil tvuj nesmyslnej příspěvek do rubriky (sekce) CS Link, Skylink to teda fakt nechápu.RvPS:začni u sebe! Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: Dodržování tématRv :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Dodržování tématNo prosím,potrefená ovečka SATMAN,která nechápe podstatu příspěvku.Tak do toho.Co teď? |
jjirka1k
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
|
|
jjirka1kDalší SPAM od jjirka1k doufám že redakce zasáhne! :dead:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
|
|
satmanR^ R^ ;) |
truckers
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
|
|
jak spravne namontovat Fko na okurku ?je lepsi pouzit maly nebo velky okurky ? cerstvy nebo zavareny ? jakej nalev ? nebo radsi salatovky ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Dodržování tématokurky nepouzivat! maji velky utlum v sat pasmu! lusky zelenych fazolek jsou lepsi :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
je doma vo volnom case alias po praci nadcasja by som teraz potreboval vediet zeak mi povie v robote manager, ze si mam nieco nastudovat doma vo volnom case, znamena to ze si to mam nastudovat po praci a mozem si to zuctovat ako nadcas - pravda?! ja si to tak predstavujem a inac mi to nedava zmysel! Ale ak pridate svoj nazor, tak budem len rad! ;-) A k teme, ohladne prispevkov alebo tem mimo tem ehhm teda aby som odpovedal teda: no ked su velke okurky, tak velke ale ked nie su tak aj male su dobre a osobne si myslim ze v niektorych pripadoch su lepsie male aj ked su k dispozicii vacsie; detto cerstvy je cerstvy ale ked neni co zrat ... a potom niekedy po o(nevhodné slovo) pomahaju len zavarane a ked bezne nie, vtedy chuti aj ten kyslasty nalev v ktorych su ulozene!... (a to uz neni o okurkach ale o nas...) (skratka ak je reakce k veci je dobry ak je mimo tak hadam taky dobry) K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Dodržování tématSatmam má na konci m. To znamená, že má pravděpodobně doma satelit a tudiž vnímá sebe samotného jako odborníka. Není to Satman s n na konci, jako muž od satelitů...Chápu to správně??? |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
petr121Správný postřeh. ;)Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
|
|
RE: Dodržování témata kde mas ten satelit schovanej ? na obezny draze nebo ve stodole ? :)a kdyz nejsou okurky ci ty lusky, muzu pouzit i cukety ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Dodržování tématZa to spamování bych vám nedal ani citron, ani banán, ale ananas... :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
bublajsCukety nebrat.Jo došlo k velkému odhalení.Ale to nic nemění na tom že bych ho chtěl mít. :)) Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
|
|
Ještě sezačněte odhalovat,už tak melete 5přes9,noho kristova kam jsem to zas vlez ! ;PNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|