, sekce: Skylink |
|
inštalácia cs linkZdravím. Potrebujem poradiť. Mam orton a potrebujem naladiť cs link. Nemám v ponuke programy z astry 23,5. Ako mám postupovať. Teraz je na thore. Vložím kartu do ortona otočím na 23,5 ale neviem čo dalej. Dík za rady |
babinec
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: inštalácia cs linkOznač si na STB satelit Astra 3A/3B ak ho tam máš v zozname, navoľ napr. TP 12 525V - čt24 (ak ho nemáš - doplň) a podľa okolitých domov otoč parabolu cca do ľava (pohľad z poza paraboly). Potom si dolaď ostatné programy.uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
|
|
RE: inštalácia cs link:) jsem ani netušil, jak je to jednoduché!Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: inštalácia cs linka kto ti to robil RCS na čierno ? nech ti to on nastaví, to tu bude mazec za čo skoro .nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
RE: inštalácia cs linkDá sa naladiť aj laikom, len to dlho trvá a treba trpezlivosť plus niekoho dole pri TV (aj keď mám skúsenosti, že zákazník na mňa vyvaľuje okále, keď mu ladím parabolu, že aké je to citlivé :-) ). Čo sa týka ortonu: RTFM.Pokoj a bratská láska...
|
disdzo
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 501 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|