![]() |
|
cslink zapisy proste neprijdou:-(tak sem tam hned rano volal ze mne nejde ani jeden balicek zaplacen pres kupon vcera kolem 15 hodiny.Operator restartoval kartu+new zapisy ze to mam jeste dat na par hodin na ct 1 bohuzel ani po 5 hodinach stale Zakodovano:-( uz sem tam volal 3x delaj mne to obe karty v ruznych prijmacich asi chytnu nerva a karty pujdou do microvlnky:-( to prece musi bejt nekde chyba u nich ne? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(V jakých přijímačích?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(mascom mc 1101cr 2x + ariva 200hd |
tanabe
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(pred tydnem aktivace na obouch kartach behem minuty |
tanabe
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(pozor nabehla prvni karta oleeee:-) |
tanabe
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(Nic si z toho nedělej, není to zcela běžné, ale stává se to. Nic s tím nenaděláš, max. si zde můžeš postěžovat ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(v poho ja mam jeste kabelovku riomedia nastesti uz ve vypovedi tam ti nejde cela tv tyden a muzes rvat tak akorat z okna:-)ps balicky mne prodlouzily o 2 dny + |
tanabe
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(hlasim vse ok obe karty hovor na operatora jeste jednou new zapis a behem minuty opraveno takze chyba u nich:-) |
tanabe
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(Jasně, že u nich. Když jsem jednou na montáži mluvil s operátorkou, že chci po technikovi refresh, tak říkala, že to nejde..a pořád se ptala co mám za přijímač...Na to nemá smysl čekat, odjíždím a pak dají vědět..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(Tomik 535 proč si neuděláš refresh sám ze servisni webu. Jak na Tebe ty lidi koukaj když odjíždíš a nejdou všechny programy co mají běžet? To Ti zaplatí? |
stoky
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
@stoky...takovou funkci pro běžného uživatele ale na CSlinku zatím nenajdeš :-/VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(stoky chtěl být na chvilku zajímavý..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: cslink zapisy proste neprijdou:-(Podla mna si myslel,ze si predajcaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
![]() |