![]() |
|
Dreambox vyhledávání signálu přes consoliHola,neexistuje nějaký způsob ukázání síly signálu na družici v dreamboxu v console ? Jde mi o přesnější nasměrování paraboly a nechci tahat TV k parabole na střechu. Přemýšlel jsem, že bych si tam donesl jen notebook a přes SSH jsem se připojil na dreambox. Představoval bych si, že zapnu nějaký script či program, který mi bude ukazovat realtime SNR atd... |
djh3ll
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliTak již nemusíte hledat :) Já našel. Super věcička, aplikace do windows DreamboxE2 satfinder, kde se připojíte přes IP a vidíte vše.Obrázek : http://yfrog.com/14obrazekaxj |
djh3ll
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolitak to se bude hodit diky |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliMě to nějak nejde nainstalovat nebo lépe řečeno něco dělám špatně nezobrazí se mi ta hlavní aplikace po rozbalení.dik |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolija to stahl odsad : http://www.sat-television.com/showthread.php/121031-Dreambox-E2-SatFinder je tam exe a jedno dll. |
djh3ll
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolihmmm ten tvůj odkaz se mi ani neotevřejá to stáhnul s Ihadu to je určitě ono ale žádný exe tam nemám ale asi něco dělám nebo mám blbě http://www.i-have-a-dreambox.com/wbb2/thread.php?threadid=131673 |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliMuzu Ti to klidne nekam uploadnout jestli chces |
djh3ll
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolijo diky |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliuž jsem to vyžešil i tak dik |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliTak nevím jak se spojit s dreamboxem chce to Ip to je jasný ale co heslo nebo co ještě nastavit ??Nebo je něco třeba instalovat do boxu ? |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolikluci, diky, vubec sem netusil ze neco takoveho je :)Ten exe soubor se pripojuje na IP pres http protokol na port 5131X. Na webu zadne heslo neni. Ale co hlaven funguje to cuprove. |
krompac
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliIde to aj na Dreambox 7000 ? Lebo som to skusal a vysledok 0 |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolipokud je v názvu E2 řekl bych že je to pro Enigmu2 tj. 7025,800,8000,500HD |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliTak dnes přináším dojmy z praxe. Měl jsem noťas u paraboly a naprosto luxusní prográmek !!! 3x za sekundu to kontrole všechny hodnoty a ktomu pípá tónem podle toho jak je vysoký signál. Na všech družicích jsem pomocí tohoto vytáhl +3db a všude již mám nad 85% kvalitu.. SUPER ! doporučuju tomu, kdo nechce ladit přes TV nebo nemá měřák |
djh3ll
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliJá se pořád nemužu spojit s Dreamboxem.Otevřu v notesu aplikaci vypíšu IP Boxu dám "start" a vypíše mi to něco ve smyslu..Neplatný identifikátor URI.Nelze analyzovat název hostitele... Je potřeba ještě něco nastavit ?? |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consolidjh3ll: hele to jde i v e1 pres webif a ta polozka se menuje satfinder. pokud se nepletu tak je to i v e2. takze na to neni potreba ani ten mrkwosofti moloch.jinak tohle je pekny :) jestli se nepletu, tak pro starsi strojky tohle umi tusim dreamboxedit. obejit to lze i uplne jinak. pokud nekdo nedisponuje tucnakama, tak si muze pred telku vrazit webkamerku nebo buk s kamerkou a u anteny to muzes ladit :) akorat to prepinani druzic je takovy nepohodlny, ze se musi k telce a prepnout. ale k tvoji puvodni otazce: podle me by zase takovym problemem nemelo byt nekde v linuxu vytahovat aktualni parametry signalu a nejakym jednoduchym scriptem to hazet do konzole. takovej nejakej iwconfig pro tuner by se siknul :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoliTak už jsem to rozchodil.Luxusní záležitost.Samozřejmě v amatérských podmínkách pro domácí použití.Zlaaaateej dreambox pořád to říkám..Jinač dřív jsme to řešil podobně jak Bublajs a taky ok :))) 2X notebok jeden jsem dal před televizi a zapnul Skype s kamerou a druhý jsem vzal nahoru zase zapnul skype (zavolal si) a koukal na graf na Tv přes kameru. ale tohle je jiná liga... |
pat
![]() |
|
RE: Dreambox vyhledávání signálu přes consoli2bub : jojo slyšel jsem že třeba 500 satfinder má, ale na mojí 800HD s E2 jsem to prostě jako plugin nenašel. Tak nevím. |
djh3ll
![]() |
|
![]() |