, sekce: Skylink |
|
saxon dnes v novinachvidel jsem dnes clanek v deniku, jsi to saxone ty? |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
|
|
VanspeedTak to netuším, ale Vanspeed je v aktuálním čísle Tele Satelit - http://www.tele-satelit-cz.com/ :-) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
@polulinDíky za odkaz. Krásný článek. Zase jsem na chvíli vybředl ze psaní stupidních článků na ještě stupidnější konference a alespoň načas jsem se zase vrátil k tolik zanedbávanému koníčku. R^Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 983 |
|
|
RE: saxon dnes v novinachMoc pěkný čtení a reportážJe fajn že uživatele kterého tu známe jen pod písmenky si už mužeme konečně vybavit "naživo".Jirka je každopádně určitě pohodář. Já si kolikrát říkám a i by mi zajímalo jak kdo tady u uživatelů vypadá kolik mu je atd... ale to bude umět internet zase až mi už tu nebudem :) |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: saxon dnes v novinachPěkný článek, Vanspeed je sympaťák.@Pat Zajímavá myšlenka... mě by třeba zajímalo, jak asi vypadá takový Hery, nad tím jsem už opravdu párkrát přemýšlel :) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 401 |
|
|
@lancenooo tak já to nechtěl říct na plný kule aby se neřeklo že jsme zvědavej ale mě by to fkat zajímalo.Tady se známe už roky a jen po písmenkama. mě to fakt zajímá...kdy je kdo jak vypadá asi ?? |
pat
|
|
RE: saxon dnes v novinachchlapi, vzhledem k tomu, že je to zde prakticky genderově totálně nudné, tak mne vůbec nezajímá, jak vypadají protějšky :Dže já jsem se dal na obor, kde nejsou žádné baby ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
Milý PateMě je 15, jsem štíhlí, krásný blondák, 88-60-90 a jsem neuvěřitelně inteligentní. Vidíš, a víš o mě vše!!! :))) :))) :))) |
bobbik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 177 |
|
|
@davidkrizale jsou, jen musis vic do terenu ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
@davidkrizNic si z toho nedělej, já jsem v oboru, kde jsou samé baby, ale tady to mám taky rád!!!! |
bobbik
|
|
RE: saxon dnes v novinachse bavim o foru a spolubojovnících ;) nebavím se o obětech výjezdů :D |
davidkriz
|
|
@bobbik"bo byl na děvuchy, tak studoval pajdák..."neco takového? :D (c) Jaromír Nohavica |
davidkriz
|
|
bobbikale já nejsem teplouš mě nezajímá kdo jaké má vlasy nebo oči.Jen jsme zvědavej to je vše a není třeba to dál řešit a zase až tak potom netoužím.. A tebe zrovna znám že jo ?? :))) |
pat
|
|
RE: saxon dnes v novinachPěkná přehlídka parabol Jiřího R^--- Čtu tak dál 116/117 a prý v Czech a Slovakia je DVB-T mpeg4 (a některé DVB-T2) - kdo by to řekl :laughing: http://www.tele-satelit-cz.com/ces/TELE-satellite-1009/TELE-satellite-1009.html |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 226 |
|
|
davidale jsou, jen je třeba aktivně hledat na "protější straně" - sedí doma před TV, bezradně s DO v ruce, opuštěné... a potřebují poradit ... :))) |
lance
|
|
lancešak to jsem psal ;) |
davidkriz
|
|
davidno šak vidíš, měl sem to rozepsané, idu cosi poradiť mojí..., no a než jsem to potem dopsal a odeslal, tak tys už to mezitým napsal :O Idu už radši spať :))) ahoj : |
lance
|
|
@patto byla sranda pate!! Doufám že si to tak vzal. Jsme kámoši!! |
bobbik
|
|
@bobbikjasně pohodička R^ cau |
pat
|
|
RE: saxon dnes v novinacha kam se podel ten saxon v deniku ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: saxon dnes v novinachDo Nových Hradů. :8)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|