Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dekuji vsem za pomoc - tady koncim

Touto cestou bych chtel podekovat vsem, kteri me pomohli a inspirovali na tomto foru v uplynulych letech. Po akci ,, koho chleba jis, toho pisen zpivej,, a mazanim kritickych prispevku jsem se rozhodl zakoncit pusobeni banem ,,Na vlastni zadost,, , jeste jednou dik :)

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dekuji vsem za pomoc - tady koncim

to je kamikaze?,nebo harakiri?

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Čo chcel vlastne autor tohto príspevku povedať?

LuboTS

asi se loučí,jako ten kluk na facebooku,pak sedl do auta a zabil se,to je věc každého

pierrepetr

Bohužel takto tady skončí více lidí

netace
Registrace: 12/2008

Autor chtel jenom rici, ze ma dost nekterych praktik nekterych adminu a proto dava vale.... zadnej facebook ani jiny ptakoviny :laughing:

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Možná chtěl autor politovat možná jen oznámit ...ale to je vcelku jedno. Osobně si myslím že to tu zabalit nemá až takový význam, ti lepší odešli a přijdou nový dokud jsou tady tahouní
typu saxon,ja,davidkriz atd (pro mě sou to lidi co mě něco přiučili) tak tohle fórum pojede, ale když odejdou tak to zde půjde do prde.. ono chování některých adminů je zde nepochopitelné ale na to jsme mi malý páni....prostě vzdávat něco kvůli jednotlivci je pěkná blbost

bryketa
Registrace: 11/2009

jsme tu na návštěvě,musíme dodržovat pravidla hostitele,pokud se nám to tady nelíbí máme možnost jít do P:R:D:E:L:E:,děkujeme za účast,hodně štěstí v jiné rodině,amen

pierrepetr

je tady doopravdy cenzůra jako za komunistů . O sdílený ,nebo jak chytat nelegálnš jiný společnosti třeba UK nebo jak nahrát do přístojú nelegální příjem atd ( nemyslím DIGI TV ) tyto věci jsou taky nezákoný atd se tady může mluvit , ale když se někdo zmíní jen odkazem na jiný stránky konkureční tak dostane BAN a o DIGI TV ani nemluvím .

standa111
Registrace: 11/2009

Když už jsem tu nic nedokázal, tak to zde aspoň pohaním a budu slavný..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Bohužial, toto fórum sa stalo už len odpadom toho, čo tu kedysi bolo...ked sa tu útočí napr. na národnostné otázky, iné sa čakat nedalo. Je to škoda...keď to nikomu nevadí...

Milan C
Registrace: 4/2006

diskusne forum

tohto typu je jeden neovladatelny chaos kde skoro kazdy si o sebe mysli aky je majster sveta a zaroven ti co naozaj nieco znamenaju sem ani nepotrebuju prispievat!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Já to napíšu trochu ostřeji aniž bych se zastával toho to fora.
Já nechápu ten kdo na to tady pořád nadává a stěžuje si jaká je to "hruza","šílenost" a "tragedie" tak že sem pořád LEZE !! Prostě komu se to nelíbí at sem neleze .
co tu pořád vyplakáváte ?
Mě když někde naser*ou nebo se mi tam nelíbí tak tam prostě nelezu a nechodím vykřikovat jak je to šptané.Prostě tam nechodím,nelezu,nevopruzuju a tím mi to ani nezajímá.Konec
A vubec takové ty srdce dravé odchody a loučení jako Miguel tak to už vubec nechápu.To vypadá že odchází na smrt.
A všichni by měli stát v pozoru a brečet.
lidi neblázněte je to jen sat. forum.Kterých je tisíce.Kdo chce a nepáčí sa mu tu určitě si najde jiné
Zdar

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

to je vec nazoru. nekdo se diva na veci spis z pohledu spolecenskeho nebo narodnostniho. a nekdo je zase spis individualista. treba je skutecne panem sveho vlastniho sveta.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

pat

Amen

Souhlas.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

dekujeme, odejdete !!!
PS je vsak zajimave, ze ti co dobrovolne odesli jsou vystaveni na black listu, jako by provinili uz tim ze dale nemaji zajem

rj45
Registrace: 6/2007

Je až neuvěřitelné, jak dokážou být lidi hloupí i ve 21.století!!! :)) ;P

bobbik
Registrace: 1/2006

:))) :))) :)))

spirit25
Registrace: 11/2005

@ pat

presne tak, suhlasim so vsetkym co si napisal

mjamriska
Registrace: 4/2003

@Miguel

Na jednej strane dakujes za pomoc a na druhej odchadzas. Ked mi niekde pomohli, nezvyknem odtial odist, nie ?
Ale samozrejme, beriem, ze kazdy ma svoj nazor a

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

rj45

Na blackliste su preto,lebo poziadali o ban (a kazdy kto dostane ban,je uvedeny na blackliste)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

@Miguel

Na jednej strane dakujes za pomoc a na druhej odchadzas. Ked mi niekde pomohli, nezvyknem odtial odist, nie ?
Ale samozrejme, beriem, ze kazdy ma svoj nazor a moze odist a prist kedy chce. Svet na tomto nestoji.
Prajem Ti (aj sebe) vela metalovej muziky a piva. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Ja s autorom príspevku v niečom aj súhlasim.Prečo by nemal poďakovať niekomu,kto mu poradil a nemohol vyjadriť svoj názor.

miki16
Registrace: 1/2010

Aj tak nechapem vsetkych,co sa tu zabanovali a odisli.Ved staci tu iba nechodit.Aj bez banov!Mne sa tiez nieco malo(ale fakt iba malo) nepaci na adminoch,ale ako bolo pisane vyssie,som tu na navsteve a pristupil som na podmienky "navstevy",tak ked tu chcem chodit,musim ich dodrziavat.

Kasr
Registrace: 8/2008

sach -

mat - pat

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ale lidi - vždyť máme svobodu slova ne? :laughing:

to Blooddog: a někteří se zaregistrovali pod jiným jménem a přišli zpět - no není to k :laughing:

Standa2
Registrace: 5/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra