![]() |
|
Akcia skylinkDobrý deň!Niekto tu písal,že skylink robí akciu na HBO a Cinemax.Popri objednanom Multi je možné za jednu sms priobjednať tieto dva "chanely".Písala to tušim Ludmila z Čiech.Ale neviem,či to platí aj pre slovensko.Kamarát má kartu skylink,ale ešte ju má registrovanu nie na seba.Takže všetky info.chodia na starú adresu.Ak by niekto vedel presné znenie sms a číslo na ktoré to odoslať potešil by ma. R^ |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
Akcia skylinkpozri staršie príspevky akcia platí aj SR |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Akcia skylinkSKYLINK HBOHDC číslo karty(celé číslo karty bez medzier)Kto má len SD stroje tak- SKYLINK HBOC číslo karty(celé číslo karty bez medzier) ČR 903 55 07 SR 7017 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
sestak78Netreba ani aktivovane Multi....a text sms: SKYLINK HBOC CISLOKARTY .. odoslat na cislo 7017Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Akcia skylinkPosielal som znamému:SKYLINK HBOHDC Číslo karty: SKYLINK HBOC Číslo karty: Na Slovensku poslať na číslo: 7017. Ja som aktivoval ten prvý balíček na HBO HD a Cinemax a je to na mesiac. Neviem,ako je to pri MULTI, lebo to bolo pre znamého z ČR, ktorý má kartu pre Slovenský región a ja mám predplatený MULTI HD. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: Akcia skylinknemusis mat ani Multi,ani Multi HD (aj ked Skylink spravil tu akciu ako darcek pre tych,co maju dany balik aktivny - bohuzial sa to dostalo na verejnost a tak sa moze obdarovat kazdy)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Akcia skylinkno jo, ono to opravdu funguje.... :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |