![]() |
|
80 parabola.Včera jsem se snažil nastavit ofsetku s monoblokem 19,2a 23,5Astry.Jedná se o analogovou 15let starou parabolu s jednim třmenem. Pokud jsem nastavil Public a Z1 nešlo ČT.Mám i dojem, že ujíždí odpojim měřák a než zapojim kabelke konvertoru už to nejde.Já byl snad 20krát na žebříku.Stejně jsem to nenastavil.Nastavoval jsem na ČT24 zase nešlo nic jinýho A zachvíli ani ta ČT24 Pokud tam nějaký signál je tak Badr.Asi sama ujíždí na třmenu.To jsem neviděl. :)) Zřejmě se analog nedá použít na digitál. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Jaký je rozdílmezi analogovou a digitální parabolou? Nikde jsem to nenašel.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 688 |
![]() |
|
RE: 80 parabolaStarsia parabola môze byt poskodena,zvrtulena.Ale najskôr to bude rukami a nespravnym postupom utahovania skrutiek.A este si kup kluc na digitalne paraboly,nie na analogove. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 669 |
![]() |
|
RE: 80 parabola.Jo dík. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: 80 parabola.digitálni klič R^ |
Fikusak
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: 80 parabola.DEj tam motor vždycky si popojedeš R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: 80 parabola.No tak já měl asi štěstí - takhle jsem "nastavoval" 13 let starou "analogovu" parabolu a funguje to. Druhej LNB jsem tam přidělal tak, že jsem to omotal hliníkovým drátem k tomu prvnímu LNB co nejblíž... A po pár pokusech nakonec hraje. :-) Takže v analogovosti paraboly problém není. ;-) |
Aley
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
@Enikanalogova parabola ma dokonale hladky povrch, digitalni ma povrch tvoren nekonecne malymi digitalnimi ploskami=ctverecky, neco jako lim(x,y blizici se 0) [d(x)/d(y)] ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
80 parabola.Staré paraboly sú v poriadku. Už som použil 80cm i 100 cm offsetku, dokonca ani monobloky 4,3 stupňa nemali s nimi problémy. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: 80 parabola.Čo to tu rozoberáte za blbosti,neexistuje parabola analógova a digitálna.Aj je ofsetová,tak je použiteľná aj po 15 rokoch,ak nie je znehodnotená hrdzou.A povrchová úprava vôbec nesúvisí s analógom a digitálom,sprostoť na entú.môže byť hladká,drsná,čierna ,biela,hnedá,šedá,strieborná a čo ja viem ešte aká,ale nie je v tom podstatný rozdiel.Podstatný rozdiel je v niečom inom,ale vy to neviete a asi ani nebudete nikdy vedieť,tak tu meliete takéto sprostoti.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
vladoholuMockrát Ti děkuji za vysvětlení. Já už jsem myslel, že nadosmrti zůstanu úplně bl_bej. Teď už je mi to naprosto jasné, že jsi nepochopil moji ironii a nadsázku:-))) Jelikož se anténařinou už dlouhá léta živím, tak by bylo hodně smutné kdybych nevěděl, že parabola je prostě parabola.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 688 |
![]() |
|
RE: 80 parabola.To Enik,ja som pochopil tú iróniu v tvojom príspevku,len ostatný nickovia nie,tak sorry ak sa ťa to dotklo,ale ostatný nickovia pokračovali v nezmyselnej diskusii ďalej,preto som odpovedal tak, ako som odpovedal. ;)DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
![]() |