, sekce: Skylink |
|
kvalita a síla signálustačí síla signálu 93% a kvalita 99% u astry 23,5?? dík za odpověď |
ondra700
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 493 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
RE: kvalita a síla signáluSchmeyd: Jo to je pochopitelné,tomu rozumí každý,nicméně se pánové trochu shodí-já bych raději neragoval nežli reagoval takhle,ale je to asi o člověku.Jiank Davidkriz-šlo to napsat jednoše a slušněji nežli: sleduj přirovnání: kolik % máš daleko do Prahy? kolik % dostáváš výplatu, peněz? kolik % máš dětí? kolik % je teď hodin? Prostě se tázající nemusí po tvé reakci cítit fakt dobře. Já vás neznám,mohu vás soudit jen ze zdejších článků a reakcí co jsem četl,takže to bohužel vidím takto. Ale třeba to je úplně jinak. Toť vše,si to přeberte jak chcete. |
lukasbc
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 72 |
|
|
RE: kvalita a síla signáluja bych začal fotit vyplatní pasky možná te kdo machruje a schazuje sotva žebračí :8) |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
|
|
lukasbcnemyslím, celoživotní zkušenost mne naučila že názorný příkladm srovnání/přirovnání, je za deset hodin vysvětlování, pokud tomu dotyčný stejně nerozumí. Moje nejoblíbenější témata srovnávání jsou auta a baby :-) ale to sem nepatří...Zcela bez emocí a suchými "čísly" jsem se mu názorně snažil ukázat, jaký smysl mají ta procenta. Resp. nemají... takto to snad trkne každého. Nedávám lidem hotový vylsledek, ale snažím se je navést aby na něho přisli sami, trochu u toho přemýšleli... přímý výsledek je laciná věc. Pro obě strany. A levné věci nebývají nejlepší. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE: kvalita a síla signáluDavide, určitě máš pravdu,ale když na jasnou otázku podáš (byť dobře míněnou) takhle strohou odpověď,která má logiku pro lidi co s touto technikou mají zkušenosti a již něco podobného řešili, tak pro nováčka či člověka začínajícího nebo řešícího akutní problém to může být fakt k nasrání no.Já bych spíš podal vysvětlení, že ukazatele na satelitním přijímači jsou pouze orientační a nejsou příliš směrodatné s tím že samozřejmě čím více ukážou tím asi lépe.Možná takto.Co? :8) |
lukasbc
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 72 |
|
|
RE: kvalita a síla signáluale to už napsal přede mnou gunter. proč bych to opakoval? přidal jsem k tomu názorný příklad. z takového přirovnání to snad musí každý pochopit. |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE: kvalita a síla signáluDivím se proč nevhodné slova a odpovědi se tu trpí a za kraviny se dávají BAN . Konkrétně u mne za 2 x napsaný kunkurenční adresu . To je inteligence moderátorů !!!! Ještě že jsem moc nechodím a máme možnosti si naladit lepší fora se solidními odpovědi. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|