Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink SK

ahojte, prosim Vas, ake ceske programy zo zakladnej ponuky su pre SK blokovane? dik

Javi
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink SK

Tak nechápem prečo mi tá ženská vravela,že je to len pre CZ región :bomb:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

lenže kedy to bolo ovtedy satoho hodne zmenilo ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

No jupíku to bolo tak cca 3 týždňe dozadu.Proste to nechápem keď ostatným to ide čo majú SK región tak prečo by to nemalo ísť aj mne keď mám tiež SK región :fuming:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

kostik123

aha
a máš vytvorené konto u nich?
kde si môžež platiť balíčky?

🇸🇰

Jupi

Jupi

Práve na tom pracujem tak uvidím čo z toho bude.Proste chcel som si založiť účet a nechce to stále ísť tak neviem.Napísal som do Skylinku nech mi ho vytvoria oni.Proste zadávam tam údaje ako pri reg.karty a nejde to.Uvidíme čo mi odpíšu zo Skylinku.

kostik123

Chcete povedat ze na skylink kartu registrovanu na pouzivanie na slovensku ide aj barandov aj prima cool?

mdrak
Registrace: 2/2010

mdrak

áno idú

🇸🇰

Jupi

mdrak

Pravdaže ide.Ide všetko.

kostik123

Skylink SK

CT_1, CT_2, CT4 a CTHD, HD_Nova, JOJ_, JOJ_PLUS, Markiza_, NOVA_cinema, Prima+COOL+Barr, STV_1, STV_2, STV_3, TV_Nova
atd...

peter38
Registrace: 9/2007

kostik123

Ja mam tiez modru a v sprave kariet mam moznost doplatit za Novu HD

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Tie české idú za doplatok a Novu HD mi tiež nechceli aktivovať na kartu pre SR,čo mám potvrdené aj mailom od SkyLinku.
Na Slovensku je možné aktivovať Novu HD za 24 euro,ale na kartu,pre ČR.
SkyLink má vtom tiež bordel,lebo niekomu Nova HD idé na kartu pre SR zadarmo a iný ju nemôže aktivovať,ani za doplatok.

miki16
Registrace: 1/2010

miki16

Aj na kartu pre SR ;) (oficialnu odpoved ti inu, ako,ze sa neda,nedaju ) ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

som to mierne pomadarcil...tak este raz...oficialne ti inu odpoved,ako ze sa to neda,nedaju

Blooddog

kostik123

Najskôr Ťa pozdravujem.
Pravdepodobné na tu modrú kartu pre SR Ti nebudu chcieť aktivovať Novu HD,viem to z vlastnej skúsenosti.
Potom budeš mať dve možností,ak chceš pozerať aj Novu HD,že si kúpiš novú kartu,pre ČR, alebo je možnosť preregistrovať kartu zo SR na ČR.
Za Novu HD budeš musieť stejne doplatiť, preto je asi lepšie kúpiť novú kartu.
Je vtom skutočné bordel,lebo nie každy si môže dovoliť kúpiť ďalšiu kartu a to kôli jednému programu.

miki16

Blooddok

A neoficiálne by to šlo ako?
Čo ak by som poslal 24 euro a uviedol číslo karty,čo mám pre SR a uviedol kód pre registraciu Novy HD,tam myslíš, že by to šlo?
Je to asi jediná možnosť,lebo pochybujem,aby pre ČR bola karta s rovnakým číslom,najmä keď sa predavajú bez regiónov a tie sa zadavajú až pri registracií.

miki16

miki16

Ja mam modru kartu registrovanu na SK a oficialne sa mi da doplatit za Novu HD (normalne cez spravu karty)

Blooddog

zaujímavé skylink má v tom trošku bordel. mám kartu na SK región a ide mi aj ČT4, Nova, Nova Cinema, Barrandov a aj COOL...neviem možno tým že si platím aj multi a teraz zadarmo aj HBO a Cinemax :D

doubleA
Registrace: 8/2009

doubleA

Nie.nie je to tym..ide to normalne kazdemu ;)

Blooddog

Trpezlivy som dost,ale toto citat,no katastrofa.Vobec nechapem,ako to niektorym nemysli a asi ani nechcu,aby im to myslelo.Potom sa nebudu,taketo kraviny pytat :fuming: :bomb:

Power150

Nejdé to normalne každému a ani to niesú kraviny.
Kto má staršiu kartu,tak to môže potvrdiť.
Prečo sa pred pár rokmi museli kúpovať a registrovať karty na občana z druhého štátu, príčom každa z kariet stála cez 3500. Sk.Dokonca za Novu sa muselo doplacať na kartu,pre ČR.
Ja Novu HD mám na karte pre ČR,ale musel som doplatiť 24euro. Na kartu pre SR som musel tiež doplatiť za české programy, ale Nova HD, tam nieje.
Iba ak si predplatim balíček MULTI,či HD,tak naskoči aj Nova HD,ak predplatné vyprší,tak znova tento program nejdé,hoci už mám predplatené aj české programy. Oficiálne su tam len ČT programy a Prima,ďalšie idú, ale neoficiálne, okrem Novy HD .Keďže mám aj kartu pre ČR na ktorej,ale tiež až po doplatení mi idú všetky programy,tak by som tu ani nič nemusel písať, ale diskriminacia majiteľov starších kariet zo strany SkyLinku sa mi zdá byť nespravná.
Pre majiteľov novších kariet, ktorým idú všetky programy sa tento problém môžno zdá byť malicherný,ale niekto stým má problémy.

miki16

Nejdé to normalne každému a ani to niesú kraviny.
Kto má staršiu kartu,tak to môže potvrdiť.
Prečo sa pred pár rokmi museli kúpovať a registrovať karty na občana z druhého štátu, príčom každa z kariet stála cez 3500. Sk.Dokonca za Novu sa muselo doplacať na kartu,pre ČR.
Ja Novu HD mám na karte pre ČR,ale musel som doplatiť 24euro. Na kartu pre SR som musel tiež doplatiť za české programy, ale Nova HD, tam nieje.
Iba ak si predplatim balíček MULTI,či HD,tak naskoči aj Nova HD,ak predplatné vyprší,tak znova tento program nejdé,hoci už mám predplatené aj české programy. Oficiálne su tam len ČT programy a Prima,ďalšie idú, ale neoficiálne, okrem Novy HD .Keďže mám aj kartu pre ČR na ktorej,ale tiež až po doplatení mi idú všetky programy,tak by som tu ani nič nemusel písať, ale diskriminacia majiteľov starších kariet zo strany SkyLinku sa mi zdá byť nespravná.
Pre majiteľov novších kariet, ktorým idú všetky programy sa tento problém môžno zdá byť malicherný,ale niekto stým má problémy.

miki16

Skylink SK

Nova HD "ide" v zakl. ponuke aj v SkyLinku reg. v SR - karta biela.

johnysk
Registrace: 3/2010

Lenže kamaráti zo SkyLinku mi dve biele zrušili a poslali modru, kde nejdé Nova HD,iba vtedy, ako som už písal vyššie a na Vantage su aj problémy s Markízou v čítačke kariet, preto musím používať modul.
Na staršom Fw 02.41.01 ta Markíza idé,ale je horší po obrazovej stranke.

miki16

NOVA HD ide aj na modrej karte ak si doplatíš 24 eur. R^ :8)

fsat
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra