Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Výber satelitneho kompletu - POMOC

zdravim, znýmy ma poprosil aby som mu pohol s vyberom sat. setu na tejto stranke
http://www.1cdc.sk/index.php?cPath=30_118

na kolko ja mám len drahšie hračky ako Vantage HD 6000 a 8000 tak fakt neviem ktory mu mam vybrat, cena približne 160€ bude to použivat na chalupe takže HD nehrozí... diky za rady ;) t

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výber satelitneho kompletu - POMOC

http://www.1cdc.sk/product_info.php?cPath=30_118&products_id=955 zkus treba toto , He@d je super stroj, ale u nas na zapade jej koupis za mene nez polovinu i dopravou a dost lepsimi komponenty

rj45
Registrace: 6/2007

prečo práve na tejto stránke? tam neodpovedajú na otázky ani keď si tam chceš niečo kúpiť, tak si neviem predstaviť ako budú komunikovať v prípade reklamácie.

name
Registrace: 5/2006

tak kludne porad niečom ine, ja som tam kupoval oba Vantage a nebol žiadny problem. ešte mi aj volali že mi tam daju novy firmware aby nebol problem s čitačkov kariet, ja im hovorim že netreba , ale aj tak ich tam dali ;)

Sanzi

Len som sa opýtal, či je nejaký špeciálny dôvod, kupovať to práve tam. Trochu mi to tu zaváňalo reklamou, tak som napísal svoju (jedinú) skúsnosť s týmto shopom. Nič viac. E-shopov so sat technikou je celá kopa. ;)

name

lenze ja mu to hladam uz od vcera a fakt neviem ktory mu mam vybrat, uz som chcel objednat ShowBox-S300 ale bojim sa aby to nebol ten klon, a to podla mna bude ked je to satelitny komplet Rv

Sanzi

V tých kompletoch, čo si tu postol, budú všetky príjmače rovnaký shit. Je to na chalupu, a tam bude predpokladám nejaký 21-28" CRT TV, takže obraz cez scart bude v pohode so všetkými. Preto by som nešpekuloval a kúpil ten najlacnejší, ktorý tam je so Skylink kartou. Aspoň to známeho nebude tak sr*ť, keď mu to na tej chalupe ukradnú cigáni, alebo sa mu to po 2 rokoch pokazí. :)

name

ved prave cigani, vzdy tam ide stým že čo mu tam bude chýbat :laughing:

Sanzi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra