![]() |
|
MASCOM MC5301 HDCIPVRZdravím a vznáším dotaz:mám takový problém,na jaře v době ,kdy jsem mněl možnost na Skylinku v akci za SMS sledovat některé HD kanály, jsem nahrál několik filmů z HBO HD a Filmbox HD v HD rozlišení.Byly nahrány v odkodovaném stavu,ale jaké bylo mé překvapení,když jsem je nyní chtěl shlédnout.Obraz jel v pohodě ale bez zvuku.A to ještě nedávno vím určitě ,že některé filmy šly i se zvukem.Že by došlo k dalšímu překodování? Nepomůže přehrát znovu SW?Kdo ví v čem by mohl být problém at prosím odpoví.Díky za odpověď. |
ivanhoe
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: MASCOM MC5301 HDCIPVRTak to nevim, taky sem si na jaře nakřečkoval několik filmů z hbo hd a všechny mi šlapou i se zvukem.. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: MASCOM MC5301 HDCIPVRPokud ti jde obraz a nemáš zvuk,tak si při přehrávání toho filmu dálkovým ovládáním na STB nastav výstup zvuku (čeština,dolby).Pokud by ti nešel ani obraz,tak je ke stažení nový firmware,který tenhle problém řeší.Jo a je třeba v nastavení vypnout autopilot.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
mascom mc5301prosim a kde sezenu ten novy firmware na mascom mc5301 |
RENNE
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: MASCOM MC5301 HDCIPVRNa webových stránkách Mascom : http://www.mascom.cz/sat/_Sat.htmIQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
![]() |