Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dnes jsem se zachoval

jako blbec.Nechci s tím moc nikoho obtěžovat,ale jako amater na baterky./to jen kvůli tomu,abys jste takovou blbost třeba taky neudělali po delším volnu asi měsíc/.
Přijel jsem domů ze Švycar a chtěl honem koukat na fotbal Arsenal-AC Milan na sport 1 CZ/SK.
Zapoměl jsem,že mám zajištěnou parabolu kvůli bouřkám/kotvení lankem/a ihned jsem přetočil parabolu.Budete se možná divit,ale tím jsem rozštevoval parabolu tak,že na východ/Bulhary,Rusáky Turky vše ok,ale od ASTRA 1,hotbidr,Amos,Atlanitiky bird a vyše uvedené družice směrem na západ jsem prostě urval tak,že nešlo vůbec nic signaly kvality 0,prostě jsem zapoměl a jsem blbec první třídy,mám zas zítra co dělat.Vše v hajzlu neseřízené a kaput.
To je prostě blbec hery.Jinak zdravím a čau.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007
Odpověď v diskusním vlákně

fanda

R^ :)))

borsalino
Registrace: 11/2008

RE: Dnes jsem se zachoval

to se stane,co naděláš

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nechápu - parabola je chycená k motoru - motor je chycený za držáku - držák je chycený (upevněný) k zábradlí nebo ke stěně a to POŘÁDNĚ aby to žádný vítr neshodil - tak jaké kotvení lankem? To musí být nějaké amatérské (přesněji fušerské).

Standa2
Registrace: 5/2005

Standa2

Protože už jsem málem problem měl/t,j. prasklý držák,což ví misut,kotvím vše na Tři krát v případě vzniku bouřky a větru, poměrně velká parabola, do 90 cm jsem to kotvit nemusel ,ale teď to radší zabezpečuji,tak to je celý problém.nemusí se nic stát,ale také může,to ty
Stando nemužeš zaručit. :8)
ale taklhle né,jenom jsem chtěl upozornit,aby někdo neměl problémy z jiného poscenění u větších a dražších parabol/anten/

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Tak to pak OK hery

Standa2
Registrace: 5/2005

krasnu nedelu, :) ;) :8)

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Jsou věci které se nedají napravit a jsou věci které se dají napravit, což je tvuj případ, takže s toho plyne jen poučení pro příště... Beat.

beat
Registrace: 3/2008

resetuj motor v Manuáli k motoru máš návod

Igor
Registrace: 1/2006

hery, jsi teď sympatičtější

Před tou událostí jsi byl satelitní bůh, teď ses vrátil mezi lidi. Vítej na zemi, se zvyšujícím věkem bude takových příhod přibývat. Kdo nezničil aspoň za 10 000 Kč, nemůže být profík.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

@hery

nie si blbec,lebo to by som potom bol aj ja :)))

AB CryptoBox HD 752...4x

jsivak
Registrace: 3/2006

@hery

Jak dopadáš? Už jsi anténu sešteloval nebo teprve zjišťuješ škody? Doufám, že není deformovaná parabola. Docela si dovedu představit, jak ses těšil a pospíchal po "dlouhé" době k aparátům. Potom se lehce něco opomine. (dnes jsem po nastavování musel znovu na střechu, zapomněl jsem připojit koax k motoru). Nás, satelitních šílenců, je tu myslím dost. Holt se budeš zase nějakou chvíli zabývat železem a ne softem. Ať se ti to podaří rychle a dobře opravit.

knawi
Registrace: 3/2007

knawi

škody žádné nebyly,jenom ten čas jsem tomu dopoledne musel věnovat,už vše jede a koukám na fotbal.Ale do zpěvu mě včera nebylo,věř mi.

hery

to je dobře, že se kromě seřízení nic nepokazilo

knawi
Registrace: 3/2007

heri

Fuj tabl, uz jsem se lekl, zes urval tu 3,5 m parabolu, co mas nahore na chalupe... :bomb: Rv

maxi6
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra