Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Iron Maiden

dobry koncert na WDR R^

papay
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Iron Maiden

Ja idem na nich do Budapesti budu na festivale Pepsi Sziget ale mne sa viac pacili ked tam spieval este Bruce Dickinson, pamätam si ked hrali v Budapesti a mali tam toho ich maskota Eddieho R^ R^ R^

Radko3003
Registrace: 12/2009

stale tam zpivá Bruce ja byl ny nich 3x vždy to byla bomba a pro nostalogii si tento koncert z Rockpalastu nahrávám R^

papay

Ja viem ze tam spieva ale ked odisiel tak sa mi zdalo ako keby ubrali z tempa a ked sa vratil naspät v roku 1999-2000 to neviem presne tak znova to bol stary Iron Maiden,tento koncert bol v roku 2005 ja ho mam na DVD

Radko3003

zelezna panna

jsem vcera koukal na Discovery. sledujete nekdo na Discovery HD ten serial DaVinci Machines? to je spicka. v kazdem dile vyrabeji jeden ze stredovekych stroju, ktery DaVinci nakreslil ve svych proslulych sesitech a pak testuji jeho funkcnost v praxi.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

kto nezabudol

na koncert roku 1984 v budapesti na parkovisku pri spotrcsarnoku pretoze ten koncert je pre mna nazabudnutelny...bol tam aj niekto z vas?

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Sakra ja som to nevidel,mohli by ste dat hlašku predtym ked davaju live a kde,,dik.

sosi
Registrace: 2/2010

Ja som bol na Iron niekedy v r. 2000, v B.Bystrici. Po asi 14 pivach a nejakom tom poldeci si vsak na koncert uz velmi nepamatam. :zombie:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

Bol tu jeden manik čo daval hlašku kedy a na akej stanici aky koncert,ak to čitaš napiš čo bude,,,dik,,

sosi
Registrace: 2/2010

lucabrazza

vies vtedy za totaca ked sme na taketo koncerty mohli chodit len do budapesti to pre nas malo prichut niecoho nedostupneho na zivo v ceskoslovensku...kto absolvoval v 80-tych rokoch niektory z koncertov v budapesti iron maiden, motorhead, hellowen ,saxon, queen, metallica...tieto mi z tych rokov utkveli v pameti absolvoval som vsetky avsak nezabudol som na niektory koncert?... je to uz asi davno...

bohus31

tiež som nezabudol

Ještě i na koncík Bruce S.si vzpomenu na Nép st.A tento koncert IM už byl právě live v tom roku 2005 též na sat.tv.

Ufones
Registrace: 5/2010

ufones

hladam doma vstupeny z toho uplne prveho koncertu iron maiden na sportcsárnoku pametam len ze boli modre ale nevies kolko stali forintov? som rad ze som tam nebol sam z uzivatelov tohto diskusneho fora...po zmene rezimu sme uz do budapesti na koncerty nechodili, vsak to potom uz bolo dostupne aj u nas na zivo...na sat tv aj v predoslom rezime...

bohus31

a ma nekdo z vas blizko k satanismu jako takovymu? by me zajimalo, protoze texty podobnejch kapel obsahujou casto ruzny takovy slovni obrazy. iron maiden v tomhle neni vyjimka

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

ty uz asi nevies ako zaujat, verim ze si uvedomujes ze tato scena je v prvom rade velka sou a na zivo nezabudnutelna sou...pozri kde to dotiahol v amerike tolkokrat zatracovany ozzy osbourne a to nehovorim ani o prachoch...

bohus31

bohus31

už je to tak dávno na naše Kčs tenkrát to bylo tak asi zhruba do 100

Ufones

ufones

mas pravdu , nasiel som aj po tych rokoch tie vstupenky. boli na statie a cena je tam 120,-Ft , ak sa nemylim kurz bol asi 1Ft=0,50Kčs.

bohus31

ja se ptam, protoze sam mam k satanismu docela blizko. ale prave me zarazi, ze prestoze pouzivaji nektery tyhle kapely hodne temny texty, tak v realnem zivote se clovek casto dozvi, ze chodi napriklad do kostela nebo se dokonce nechali pokrtit.

vortimond

bohus31

ja,ja veru tak ale nezapomen ze fority prodali na uzemí ČSSR jen na příděl a taky jsme ani moc výplaty v práci neměli.A to ještě ani někteří nemakali za totáče no ale takové metal.veličiny chtěli vidět.

Ufones

ufones

budem osobny, tak isto som nemakal...bol som student mal som 16 ale na vstupenky som si musel pekne cez prazdniny zarobit na letnej aktivite /ci ako sa to vtedy volalo.../a tie prachy za letnu brigadu /2000kčs-mesiac/som mal prave na taketo akcie...

bohus31

Ja som na tieto koncerty chodil vzdy,ved som byval v Sturove a za totaca ma vysiel listok na vlak 53Kcs tam aj spät,ale ja mam este doma listok co bolo v Madarsku Monsters of Rock Tour a vystupovali tam AC DC,Metallica,Motley Crue,Queensryche listky boli cervenej farby,a ked sme sa vracali domov tak som aj jednu tenisku stratil a na hranici colnaci nechapali ale zazitok bol vzdy na tychto koncertoch R^

Radko3003

zazitok radko3003

mas pravdu je to naozaj zazitok, ten nas zo sportcsarnoku je specificky pretoze to bolo prvy krat v soc. krajine...s kamosom sme stiahli 1lit.teplej barack palinky...a koncert kamos prespal vzadu kdesi pri kamionoch...a kedze som ich chcel vidiet z blizka davaj do predu asi 3metre od podia a pamiatku mali moje nohy pretoze madari vedeli co si obut -kanady no moje kristusky na nohach...diky...fajn zazitok...koncert bol vyborny!

bohus31

To:sosi

Ok já tyto věci sleduji tak se pokusím dát v předstihu vědět (koncerty) v Tv popř.jestli chceš tak ten záznam můžu poslat na dvd R^

papay

Iron Maiden

Ahoj všem metlošům tak i já se přidám k názoru na Maideny myslím že je to nejlepší pódová show metalové kapely co kdy hrála a s Brucem to má šťávu i po těch letech co hrají.Byl jsem na nich v Praze asi je o 3 roky a nemělo to chybu prostě super koncík rok před tím byly v Ostravě a tam mě trošku sklamali myslím že ani jednu skladbu nepřidali a skončili ale jinak je to nej kapela v tomhle žánru.Mám doma asi 7 dvd koncertů a myslím že třeba Rio je špička a nebo i třeba dvd Flight 666 i s dokumentem v češtině je super prostě kapela number one nebo že by 666 ale to je jedno ať jedou dál Iron Maiden je se na co dívat tak čus.Neměl jsem tu možnost je vidět za totáče i když je mi 41 a dokonce jsem byl Miscolci kde ten den hráli Helloween jenže já se musel vrátit protože jsem tam byl na zájezdě za (nevhodné slovo)ů a to nešlo zájezd opustit takže pro mě velká smůla.

kanon
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra