![]() |
|
Mount USB na gemini 5.1Prosim vas poradte mi s mountnutim usb v gemini 5.1 na dream elite bez problemov viem ale na gemini mi to nejde dam inicializovat, vidim ze je mountnute ale neviem nastavit cestu toho usbcka na media/usb, stale to tam hadze nejaku svoju cestu, neviete kde sa ta cesta nastavujeDakujem |
NORBERTOO
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 504 |
![]() |
|
RE: Mount USB na gemini 5.1Myslím,že tam máš device managera.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
Mount USB na gemini5.1Měl jsem ten samý problém!Když zmáčkneš klačítko PVR co ti to píše na spodní liště. |
jerabek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: Mount USB na gemini 5.1nejak to neslo stale, tak som presiel na naspet na dream elite a vse ok |
NORBERTOO
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 504 |
![]() |
|
RE: Mount USB na gemini 5.1Cesta je BP-Device manager-ukáže sa ti kľúč-potom ok - ukáže sa ti presná cesta napr media /....... alebo dev/sda1 atď.Toto si zapamätaj ak máš viac pamäti.Potom už len menu- informácie- mount points-na overenie a nakoniec menu-nastavenia-systém-záznamové cesty-a nastaviť na tu správnu záložku do všetkých štyroch riadkov. VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
![]() |