![]() |
|
tlačitko OK na illusione je K.Oz ničoho nič mi nejde tlačitko OK na dialkovom ovladaci , pri jeho stlačení nezasvieti ani kontrolka ... čo s tym ?? kupiť dialkové z M6 ?? nemate niekto staršie na predaj ??hello hello
|
martiner
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
RE: tlačitko OK na illusione je K.Orozober ovladac a pozri ci tam nie je poteceny nejaky sajrajtČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: tlačitko OK na illusione je K.Oale tam nie je ani jeden šrobik , neostane mi to v ruke ?? to je na zácvak ?hello hello
|
martiner
![]() |
|
tlačitko OK na illusione je K.OJa nemam ten ovladac ale tie ovladace byvaju na zacvak.ak tam nic nebude pozri ci nieje vymagane ak bude vloz pod tlacitko OK kusok alobalu.aspom mne to na dialkovom od optiboxu pomohlo.a siel uplne ako novy.Opticum HD x403p
|
Lukas21
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: tlačitko OK na illusione je K.OPěkně si stím pohrej nehtem to jde ty zacvakávací dálkáče rozloupnout a vyčistit R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
@slapetAž tam ten nehet nechá tak se bude divit :)nejlépe například trsátkem nebo starou kreditkou ale rozhodně ne ničím kovovým, poničil by jsi plasty. @martiner Vyndat baterky,rozdělat, vyčistit (třeba lihem, lepší sou ale speciální přípravky), zkontrolovat gumovou podložku, a zase bude nějaký ten pátek sloužit. |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
RE: tlačitko OK na illusione je K.OPokud není v záruce,můžeš rozebrat a čistit a čistit,potom si můžeš koupit "nový"....Pěkný letní den všem.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@bryketaNeboj nenechá vlasní zkušenost xkrát jsem to dělal a nehty drží. Nic horšího jak si koupit nový DO se mu nestane. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: tlačitko OK na illusione je K.ODO maju na enter....sk ale stoji 20E tak neviem ci nie je lepsie kupit novy prijimac, ja som ho kupoval pre suseda ktory ho tresol o stenu ked sa deti hadali co sa bude pozerat :))) |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
@Lukas21jsi borec ,prave jsem si diky tvoji rade zprovoznil jeden ovladac...skoda ze se uz martiner neozval R^ :)VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: tlačitko OK na illusione je K.Oje to OK ovladač funguje :P lieh a nehet 4 ever :Dhello hello
|
martiner
![]() |
|
![]() |