Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Je možné použít DIABLO...

Chtěl jsem dnes použít DIABLo s ofi kartou SKYLINK,, bohužel, při pínání jednou naskočí všechny programy, když se pak vracím zpět jen hláška že příjem je kodovany.V DIABLU mám zapnutý jen CW jinak všechno vypnuté. Samotný DIABLO má ještě STEALTH 254. Muže mi někdo poradit nebo sdělit jestli to mám správně nastavené? Zdá se mi, že když jsem na stejném balíku, tak to funguje, jakmile přejdu na jiný třeba NOVU tak to blbne a pak už nezabere ani SKYLINK s CT. Dík za poradu. Beat.

beat
Registrace: 3/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Beat

Nepíšeš zda méš programátor či nikoliv - nicméně v keys může ještě být Slovak link a Czech link proto dej v Nastavení "Emulátor": OFF, Dále "Emulator priority = 1. CARD - EMU, "SmartCard message" = Show never, "AUTO PMT" - ON

shiraz
Registrace: 8/2008

RE: Je možné použít DIABLO...

@shiraz: zkoušej jsem vše tak jak jsi mi to popsal ale žádný pokrok. Programátor mám-jestli tě ještě něco napadne tak dej vědět. Snad nějaké starší STEHLTH?. Zdraví Beat.

beat

podľa mňa je problém v tom že tam nemáš nahratý v module caids pre cz a sk karty. Ak nechces používať emuláciu v module tak tam nahraj fw. Horizont 1.04 a budeš mať z modulu univerzálnu čítačku kariet pre viaceré kódovacie systémy. Všetko som ti pripravil stiahni si tento súbor z edisku:
http://www.edisk.cz/stahni/17676/DiabloCamSkylink.zip_1.21MB.html

dm800 diablocamlan

silvercord
Registrace: 8/2006

@silvercord:Díky za reakci-zkoušel jsem ještě několik možností a nastavení: CAS:irdeto ON

CW: ON
-----------------------------------------------------------
FIX CW: OF
---------------------------------------------

Jedině v tomto nastavení všechno funguje-vysvětlení nemám žádné. Nechám to ještě nějaký den běžet a když to zustane tak pak to odnesu na místo. Tvuj návrh jsem si stáhnul a necham do rezervy kdyby to zase vypadlo. Díky za pomoc. Beat.

beat

Ještě oprava: CAS: IRDETO ON
CW ON
-----------------------------------------------------------CONFIG: ASTRA 1
AUTO PMT ON
EMU OFF
-------------------------------------------------
FIX CW: OFF
---------------------------------------------------