![]() |
|
azbox eliteKdyž zapnu azbox,tak mi naskočí tabulka Upgrade s 5ti řádky.Dám 5.Boot without update,na display azboxu mi naskočí starting a to tam je stále a nic se neděje.Azbox jsem restartoval i odpojením od el.sítě a stále svítí jen starting.Taky jsem tam dal omylem před tím ř.4.formát aplication area až po exit a nevím jestli jsem tím něco nezmršil.Díky za pomoc,zatím s tím boiuii sám. |
kkalvos
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: azbox eliteNeboj ten toho vydrží.zde najdeš vše satdigitalne.cz Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
azbox eliteJeště chci dodat,v tabulce Upgrade mi to nahoře píše: Last updating is fail(error=1).Please,select update method.A z této tabulky upgrade se nemohu nikam dostat. |
kkalvos
![]() |
|
azbox elitePoraďte alespoň jak to mám z toho dát do továrního nastavení bez použití d.ovladače.Asi mi to nahrálo vše z flešky,i to co nemělo.Nejde to ani vypnout.Předem dík.Na satdigitalne.cz nemohu v tomto broblému nic najít. |
kkalvos
![]() |
|
RE: azbox elitead1) USB naformatovanej v systeme FAT32ad2) stahnes si nekterej fw z adresy http://fw.azupd.com/ ad3) na usb rozbalis, !!! musi mit tvar patch.bin !!! ad4) flashku zasunes do Azboxu ad5) azbox zapnes ad6) format aplication area ad7) nainstalujes fw ad8) doinstalujes potrebne plugins (OpenXCas, Multicas resp Mgcamd a NewCs) ad8) nastavis potrebne veci kolen diseqc, TP a naskenujes ... nechci nak prudit ale tenhle postup je tam na satdigitalne nekolikrat... napriklad v sekci navody, dotazy zacatecniku ... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: azbox eliteTy neprudíš, protože on nečte.A jestli si hrál hodně, nemine ho mazání přes telnet. To bude :bomb: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: azbox elite1) nechápu proč si někdo nechává v USB flešku nebo ext.HDD, ne které má připravený fw k instalaci a pk musí při každém startu před upradovací menu :O2) člověče, pokud už jsi dal jedekrát "Formát aplikation area" a pak to stopnul, tak se nediv, že ti nic nejede - smazal sis totiž firmaware z interního DOM disku a proto: 3) jak píše výše alfasex - teď musíš prostě znovu naistalovat fw |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
pro Šibal a ostatníNezlobte že otravuji,máte pravdu že jsem si jako amatér hrál a smazal jsem co píšete.Nevím jak ho tam mám nahrát(např.fw09.4466),když mi nejde hl.menu.Jen tabulka Upgrade.Když dám aplikation area(píše alfasex),tak bmi to zobrazí toto: Pres OK buttun to start formatting Formating aplication area Formatig: done press EXIT key to return menu Přes toto nevím,jak tam mám firmaware nahrát,pokud myslíte ten,jako je např.ten 09.4466.Ještě jednou se omlouvám. |
kkalvos
![]() |
|
už asi OKUž to asi poběží,nahrává se už FW.Díky všem za ochotu a čas. |
kkalvos
![]() |
|
...a po nahrati fw daj v settingu .... tovarenske nastaveniepredtym vyber USB kluc!!! a potom nainstaluj tie Plugins resp dolad diseqc chybajuce TP atd atd... nech sa dari, ahoj ;) ps: zacni citat satdigitalne ... pretoze tam su napriklad fajn zalohy (plugins) pre amaterov, a nebudes sa musiet hrat s nastavovanim napriklad mgcamd/newcs.... dobra rada je zadarmo :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |