![]() |
|
analogovy prijimacna povale som nasiel stary analogovy sat prijimac.je ho mozne pripojit cez loop out k terajsiemu digitalu so 4mi LNB pripojenymi cez diseqc 1.0? Pojde aspon prvy LNB (nasmerovany na 19,2) kedze ten analog nepodporuje diseqc??? stoji to vobec za skusanie alebo ho rovno vyhodit do smeti? |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
analogovy prijimacvyskúšať to môžeš, ale podľa mojich skúseností nie každý prijímač má tento výstup priechodný. Záleží od prijímača. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: analogovy prijimacDo smetí určite nie,ale do ekologickej skládky! |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: analogovy prijimacmne sa zisiel ako RF modul R^ ;) :) na dvbtAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: analogovy prijimacto já nedavno zkoušel starej provisat, kterej mám od roku 2005 hozenej ve skříni a ten s přepínačem nekomunikoval a na zkoušku jsem musel ten diseqc vyřadit. Jinak byl bez signálu. |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: analogovy prijimacpravdepodobne by mal ten signal zabezpecit digital z loop out a na analogovom vypnut napajanie LNB, ale asi to rovno smarim do srotu |
funtomas
![]() |
|
RE: analogovy prijimacSe sním ještě pomazli, případně dočasně vypoj diseqc, nalaď programy co ještě vysílají, chvilku se na to dívej a vzpomínej na časy kdy si to považoval za nejmodernější elektroniku a pak to zahoď :lookaround: :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: analogovy prijimac:))) :))) :))) |
funtomas
![]() |
|
RE: analogovy prijimacPrvý výstup diseqc 1.0 by mal byť priechodný aj bez podpory STB.A nezabudni si vyskúšať rýchlosť prepínania programov. Také niečo už v digitálnom veku nezažiješ. |
Tybor
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
![]() |