![]() |
|
HD příjmačZajímá mě Váš názor na příjmač Topfield SBI 2050 a TOPFIELD SRP 2411, jde mi hlavně o to, že má již IRDETO. Případně navrhněte jiný. |
Lajda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
sbi 2050Ja vlastnim SBI 2050.- Jednoducha obsluha, prehladne menu, bezproblemove nahravanie na ext. HDD. Ak potrebujes prijimac len zapnut a pozerat tak je to celkom dobra volba. Ak chces zaroven kupit aj Skylink kartu tak sa to da kupit v niektorom webshope vyhodnejsie nez by si kupoval prijimac + dekod. modul + karta. Jedina nevyhoda je asi v tom, ze nahravky maju priponu .rec a tieto subory sa dost tazko ,,prerabaju,, na iny ,,normalnejsi,, video format. |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
SBI 2050Ahoj, SBI 2050 mám týden a při nahrávání mi vadí, že "čeština" tam vypadá v uložených souborech na externím disku jako rozsypaný čaj.Místo písmen někdy samé znaky, závorky, rovnítka atd. Máte stejný problém s češtinou nebo i se slovenštinou?Jinak také se potýkám se soubory s příponou rec. Slyšel jsem a ještě nezkoušel, že se dá jen změnit přípona na .avi. Nevím ale jak třeba pak takové video zpracovávat, stříhat atd. Pokud máte někdo nějakou zkušenost, budu rád za jakoukoli informaci. |
Bohumilll
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
![]() |