Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD příjmač

Zajímá mě Váš názor na příjmač Topfield SBI 2050 a TOPFIELD SRP 2411, jde mi hlavně o to, že má již IRDETO. Případně navrhněte jiný.

Lajda
Registrace: 3/2008
Odpověď v diskusním vlákně

sbi 2050

Ja vlastnim SBI 2050.- Jednoducha obsluha, prehladne menu, bezproblemove nahravanie na ext. HDD. Ak potrebujes prijimac len zapnut a pozerat tak je to celkom dobra volba. Ak chces zaroven kupit aj Skylink kartu tak sa to da kupit v niektorom webshope vyhodnejsie nez by si kupoval prijimac + dekod. modul + karta. Jedina nevyhoda je asi v tom, ze nahravky maju priponu .rec a tieto subory sa dost tazko ,,prerabaju,, na iny ,,normalnejsi,, video format.

bobanski
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

SBI 2050

Ahoj, SBI 2050 mám týden a při nahrávání mi vadí, že "čeština" tam vypadá v uložených souborech na externím disku jako rozsypaný čaj.Místo písmen někdy samé znaky, závorky, rovnítka atd. Máte stejný problém s češtinou nebo i se slovenštinou?
Jinak také se potýkám se soubory s příponou rec. Slyšel jsem a ještě nezkoušel, že se dá jen změnit přípona na .avi. Nevím ale jak třeba pak takové video zpracovávat, stříhat atd. Pokud máte někdo nějakou zkušenost, budu rád za jakoukoli informaci.

Bohumilll
Registrace: 8/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra