![]() |
|
LNB octo a HDDo RD bych chtěl koupit parabolu a LNB octo, tedy rozvody mám do každého pokoje. Mělo by to být primárně určeno pro Skylink. Některé přijímače budou HD a zajímalo by mě, zda-li je třeba speciálního LNB a většího průměru paraboly nebo můžu koupit běžný octo LNB Inverto nebo Megasat Diavolo. Také by mě zajímal průměr paraboly s ohledem na příjem HD ze Skylinku.Díky všem |
TeaSTD
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: LNB octo a HDPříjem HD nemá absolutně žádný vztah s tím, jaký LNB si budete pořizovat a stejně tak neklade žádné rozdílné nároky oproti příjmu SD na velikost paraboly. |
Trávníček
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
octoa to octo Inverto je super.... mam doma...len je dost drahy aj ked jeden obchod u nas ho predava za najmenej... |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: LNB octo a HDA jakou tedy poradíte velikost paraboly pro spolehlivý příjem Skylink, bude stačit 60cm nebo raději 80cm. LNB by bylo 0,1 nebo 0,2 šumové číslo?Díky |
TeaSTD
![]() |
|
RE: LNB octo a HDVolte klidně i 60 cm a na šumové číslo nehleďtze, jedná se o veskrze nesmyslný údaj. |
Trávníček
![]() |
|
RE: LNB octo a HD80 a více.....pokud by jsi chtěl někdy v budoucnu více satelitních pozic tak nic nezkazíš Multibeamem E85............samozřejmě pokud tě netrápí "finanční" stránka.A půjde ti to i na 60 cm(za hezkého počasí...),některé transpordéry stále "visí" na staré družici.....Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: LNB octo a HDPůjde to i na 60 cm parabole i za nepříznivého počasí. To už musí padat trakaře, aby byl problém s příjmem. |
Trávníček
![]() |
|
RE: LNB octo a HDJen dej větší a nenech se zblbnout. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: LNB octo a HDA LNB Inverto nebo Megasat? jsou za podobnou cenu kolem tisícovky.Díky |
TeaSTD
![]() |
|
![]() |