![]() |
|
nejede DVB-T Kleťod rána stovky telefonátů...občas mám pocit,že je televize středobod celého vesmíru... |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: nejede DVB-T Kleťjj, a lidi jsou těžký závisláci |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: nejede DVB-T Kleťvýluka! |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: nejede DVB-T KleťNo taky sem pozoroval, že kleť po 6 hod. chcípla.. :lookaround: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: nejede DVB-T KleťKdyby jste měli pořádně nastavenou anténu, tak se vám to překlopí na Vimperk a jedete dál. :)))On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
saxto je hodně silné tvrzení ;) |
davidkriz
![]() |
|
RE: nejede DVB-T KleťJá vim. :)))Jen si krátim chvíle v práci, dělem něco, co mně vůbec nebaví... Tak sorry... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: nejede DVB-T Kleťproč sorry :) mně to nepálí :D já výluku nemám :8) |
davidkriz
![]() |
|
davidU nás v práci se to normálně překlopilo na Vimperk, že nikdo nic nepoznal. Pochopitelně je to kvuli tomu, že jsem to tu zmastil já. :)))Akorát ten nejvyšší kanál/K49/ jede tak, tak. Nejspíš kvuli vyšší směrovosti antény a vyšších kmitočtech. Ani nevíš, jak rád bych to tam šel pořádně doladit, ale musim tu cedit literaturu. Za chvíli to bude brutální depka, odpoledne to musim jet vyšlapat někam do kopců. :)) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
saxdo věcí, které fungují, se nehrabe! :) nic nedolaďovat :D |
davidkriz
![]() |
|
pro zasmání :)http://www.solight.cz/solid/sk/index.php?page=solid/one-for-all/anteny/ofa-sv9351-sv9351-digitalna-dvb-t-vonkajsia-antena-24-db |
davidkriz
![]() |
|
saxondoma mi valí 39k ale je to na věře TX-P 50VT 20E krapet slabší...anténa Color...ale K-49 a 22 nejede... u přítelkině(krašlovice u Vodňan) jede k 49...odraz Vimperk...síto na půdě... |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: nejede DVB-T KleťTo je přesdně co popisuju a je to logické.22K neni SFN 49 je hodně citlivá na směrování antény, oproti K39. Síto je přeci jen širší a navíc v tomto případě nelze srovnávat jiné lokality. Za pár minut to pojede všechno. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
![]() |