![]() |
|
Zobrazenie všetkých zápisov v dreamboxeProsím vás o radu, mám doma dreambox 600pvr s Gemini 4.5, k čítačke kariet nainštalovaný cccam 2.1.4, v čítačke Skylink karta (v súčasnosti poregistračná promo akcia na dva mesiace Multi balík). V cccam si viem prečítať zápisy na karte ktoré začínajú 04, ostatné nevidím (cccam ich nedokáže zobraziť).Moja otázka: existuje možnosť ako v dreamboxe vyčítať ostatné zápisy na karte? Behám po googli, ale nejak neviem nájsť správnu odpoveď. :dead: Ďakujem |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Zobrazenie všetkých zápisov v dreamboxeNewCS to umi, vyzkousej. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Zobrazenie všetkých zápisov v dreamboxeTakže som sa na to mrkol.Chcem si to trochu ujasniť, opravte ma ak to čo tu píšem je hlúposť, nemám s týmito srandičkami skúsenosti: nainštaloval ešte newcs 1.67, a v dreamboxe spustil cccam+newcs. V cccam.cfg som zrušil komentovnie N: 127.0.0.1 34000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 aby cccam mal prístup ku karte, ktorú teraz číta len newcs. Tým pádom zostáva funkčné zdieľanie karty (do môjho notebooku so skystar2 kartou) bez potreby zmeny konfigurácie nastavenia zdieľania. :dead: (uff, ledva som pochopil o čo mi išlo, keď som to napísal) :laughing: |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
![]() |