![]() |
|
Plány digi tv do budúdnostiSú niake info čo plánuje digi tv do budúcnosti? Myslím skvalitnenie obrazu a pribudnutie kanálov. |
rastol
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budúdnostihttp://www.digi-tv.sk/pages/show/13-Kontakt.html |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budúdnostiprejsť na N4 :))) |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 789 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budúdnostiSkúpiť všetok hokej, tenis, atletiku... A založiť ďaľšie Digi-kockované stanice dostupné iba s originálnym digi-šrotom a (nevhodné slovo)-kartou... Vyhnať tú rumungrovskú bandu zo strednej Európy s bičom! |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budúdnostize UPC investuje malo na nakup vysilacich prav pro ty jejich sportovni programy, to neni chyba rumunu!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
se z teho sportu nepos...znam spoustu chlapů, kteří sport v tv nežerou a kupodivu žijeme :) |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budúdnostiSouhlas s kacenkinem. Celej sport mi může bejt ukradenej. Stačí mi ms nebo evropy ve fotbale jednou za čas, sem-tam olympiáda a fotbalový nebo hokejový národní ligy jsou mi naprosto ukradený - jestli český, anglický nebo kanadský je úplně fuk. Takže Digi ať si pro mě za mě koupí práva na co chce... |
Libor10
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budoucnostiSouhlas, kvůli fotbalu nemaj peníze na výměnu technologie. Před týdnem jsem přešel na Skylink a ty prg v HD, to je pokoukání. A když vezmu výkony našich fotbalistů a Anglii a podobně a pak jejich výkon v repre, tak bych je vypráskal. :))) |
kanov
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: Plány digi tv do budúdnostiže vas to tak žere ked sa vam to nepači čo nechcem tak ani neviem že to je a nie tu pisat ake je zle tak ho nemajte čo mu chyba? |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
![]() |