![]() |
|
Oda na DigiDigi byla vždy a bude jako Bangijumping,adrenalín jako (nevhodné slovo) sice uvazaný jenom v pase.Nagra 3,4 to vyřešila,ten úvazek posunula,sice více pod krk,nikdo ani nemrk.Vy co jste tím ušetřili,zajeďte si k moři,slanou vodou zchladit svoji hoři.Až se znovu zotavíte novou Nagru jistě porazíte,pak dejte na Parabolu zprávu,ať znovu podojíme Krávu.Klíče ať znovu rozcinkají náš orbit a tím nám pomůžou pozvednout náš blahobyt.Nejsem básník,ale jsem normální platící abonent CS+Slov link důchodce a vůbec se nestydím za to že za službu platím. Taky se někdy naštvu když mi v hospodě nebo manželka nedolije ale takto jsme si my vychovali Nás.Jedině co Vám můžu doporučit,kupte zítra kytici a zaneste ji na pohřebiště dějin.Tím tak zachováte svoji důstojnost.Kdo jste věřící tak se zajděte v Neděli vyzpovídat svému Knězi ať tak ulevíte své duši.Ps.Sice opoždeně ale dík Redakci za přání k narozkám.Děda Hary! |
halibak
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: Oda na DigiTaky vše nejlepší a uber chlastu ve svém věku..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Oda na DigiTomíku 535 jakou piješ že ještě nespíš asi jsi stějně starý jak já a bojíš se do postele |
halibak
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: Oda na DigiD.I:G:I byl hnůj zadarmo,nikdy bych si ho nezaplatil a kytky je škoda,je dobře,že si tento hnůj teď zaplatí jen ten,kdo má na to žaludek. Rv Rv Rv |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Oda na DigiZdar synci,na tema DIGI by mohla byti napsana minimalne docentura:).Ac mi tato spolecnost pripravila nekolik bezesnych noci-nehraje z celkove 5 klientu,ktere jsem namontoval za penize jiz 3 (vsechny dualy vyplivly a 4-6 mesicu cekaci doby dale zpusobilo,ze me dnes zdravi "nazdar byvaly kamarade"),zpusoby jejich montazi,organizace a platby byly v duchu "cardasove pricezny z karpat",presto je potreby rici,ze ROZHYBALA SAT TRH u nas.Myslim,ze se najde velmi mnoho zakazniku,kterym to za ta prachy a kvalitu vyhovuje (proste se chce podivat a nic vic-men).Dlouho to bylo "zadarmo" ,pomohli si prodejci i nekteri "vykukove" z cehoz dale asi vyplyne ,ze "dobre jiz bylo".V neposledni rade,(obdobne jako jako cinsti soudruzi) ukazala cestu managerum z UPC,kterak se maji pretacet paraboly:).Abonuji tuto spolecnost jako jeden z prvnich od srpna 2006 jako "doplnkovy sport",bohuzel jsem si neuchoval vsechny doklady o zaplaceni:).Jsem zvedav,pane hrabje,co se s toho dale vyklube:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Oda na Digime fascinuje, co se vsechno dozvidame v posledni dobe. rumunska platforma zcela valcuje vsechny ostatni v poctu abonentu a je tady u nas nakonec jedina, kdo ma nejaky penize :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Trochu úcty bych prosilAlespoň 5 minut ticha za zdechlého pštrosa..... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
![]() |