![]() |
|
digi.tvuž mě serete každy na to čuměl a ted na to nadava všem fake |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
Téma: digi.tv (# 3)Já ne a mnoho poctivých,tak neurážej.Neurážej poctivé lidi které házíš do svého pytle,každý,to nejsme Vy. |
halibak
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
RE: digi.tvpodle sebe soudim tebe? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: digi.tvjá se přiznávám,dohromady za 2roky asi 4 hodiny,jen ke studijním účelům |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: digi.tvja jsem blazen, takze jsem to mel rok predplaceny a potom uz jsem na to necumel. musim rict, ze za ten rok s nima v podstate problemy nebyly (jak nekdo pise, ze mu uctovali nejaky nesmysly nebo ze mel vypadky kazdou chvili) to ne, nic takovyho. akorat ten obraz uz je fakt v dnesni dobe naprosto neprijatelnej. ale v porovnani napr. s nekteryma pay-tv na cslinku to neni moc velkej rozdil. skoro zadnejVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: digi.tvAle i některými placenými kanály ve Skylinku. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: digi.tvTakze jedna kapitola skoncila, zacina druha. Digi TV chystá od 14.8.2010 velku reklamnu kampan. To co teraz zatial neoficialne predviedla, klobuk dole. Ovladla futbalove vysielanie v strednej europe. Ked sa vsak obzriem trochu spat, ked som si aj ja pred troma rokmi objednal digi, mam jasne v pamati, co to obnasalo. Cakal som tri mesiace, pokial na mna s montazou doslo. Zmluvu rodicom som dodnes nezrusil, pretoze v lokalite kde byvam nema kto zariadenie odomna odobtat. Situacia dnes? Digi ma za sebou rubanisko nespokojnych zivnostnikov a montaznikov, ktorym dlzi peniaze za montaze a servis. Ak pride, ocakavany narast klientov, kto bude ten blazon a v naivnom ocakavani, ze dostane svoje peniaze? Jeden známi zi PL. tak som skysil zavolat ohladom novej montaze. Prve vyjadrenie, do dvoch tyzdnov, tak si pockam, kolko tych terminov este bude. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
@matov3"Zmluvu rodicom som dodnes nezrusil, pretoze v lokalite kde byvam nema kto zariadenie odomna odobtat." zariadenie zanes na pobocku Digi a je pokoj, tych pobociek ma digi uz dost, "Digi ma za sebou rubanisko nespokojnych zivnostnikov a montaznikov, ktorym dlzi peniaze za montaze a servis." co ja mam znameho, ktory robil pre Digi tak jemu nic nedlzia |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: digi.tvbuky: Buď rozumný, vždyť se na to nedalo koukat... V EMU to bylo malinko lepší, protože to nemuselo běžet přes ten jejich šrot... Kdyby nabízeli kvalitu (klidně i za jiné peníze), neváhám ani minutu... Ale toto ;PŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
@mjamriskaParabola je osadena na sikmej treche straej 4 poschodovej bytovke. Kludne to mozes prist zdemontovat ty. Najblizsie stredisko Digi TV je odo mna vzdialene 35km. |
matov3
![]() |
|
RE: digi.tvCelých 35 km??? Já jsem si jel pro 2. přijímač 70 km. A nestěžuji si. Pohodlnost některých lidí nezná mezí. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: digi.tvAk mas cas petr121, kludne si chod aj 150 km,je to tvoja vec. Toto nema nic spolocne s pohodlnostou. Ide tu o korektne ukoncenie vztahu medzi dvom subjektami. Dalej sa rozpisovat nebudem, tvoj prispevok mi jasne vravi, ze to nema zmysel. |
matov3
![]() |
|
RE: digi.tvs kamosom sme sa vcera vracali z treningu a vravel ze si chce kupit skylink. Povedal som mu, ze nebud blazon, tam uz ani premier league nieje. Poradil som mu digi, ze aj repre aj pl aj cl je vsetko tam. Tak sa divil a ze nastastie ze ten skylink este nekupil. Takze digi ma o jedneho viac. Co sa tyka kvality, mal to uz aj predtym, takze asi mu nebude vadit. |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: digi.tvopakujem teda moj odhad - narast zakaznikov o 80percent (aspon na svk) |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
RE: digi.tvked je akcia v Ikei v BA sestra tam ide z BB nakupovat a neplace, je to 200 km |
mjamriska
![]() |
|
RE: digi.tvAsi je pri peniazoch ta tvoja sestra. vy sa mate? |
matov3
![]() |
|
RE: digi.tvstavcia novy dom, lae pri peniazoch nie je, ked chodim denne 20 km do roboty asi tiez budem pri peniazoch |
mjamriska
![]() |
|
RE: digi.tv200 km na nákup... :laughing: To je potom pohoda i u Digi co?Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: digi.tvked ides kupit nejaky nabytok tak ho nekupujes kazdy mesiac |
mjamriska
![]() |
|
![]() |