![]() |
|
nalazení satelituAhoj, mám dotaz ohledně nalazení satelizu - konkrétně chci na jedné parabole chitit Amose, Sirius a Thor a na druhé parabole Hodbird, Astra 1 a Astra 3, můžete mě nekdo poradit jak?? Mám 80 paraboli a na každné 3 LNB. A dále by mě zajímalo zda jde nějak sloučit ty dvě paraboli nebo zda vždy budu muset přehodit kabeli. Díky moc za odpovědi |
soldado
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
Lidi nechtějí číst,snad mezi ně nepatříš.https://www.parabola.cz/abc/ https://www.parabola.cz/search/result-82688/ Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
...Všechno tohle mám přečtený a několikrát - ale stejně jsem chtěl od někoho osobní radu. třeba na který LNB mám chytat co... |
soldado
![]() |
|
V Tvém případěto asi nebude snadné. Marně se tož snažím vypátrat jakým, že to jazykem hovoříš. Čeština to totiž zcela určitě není. Slovenština také ne. Mohl bys poradit nějaký translátor s jehož pomocí by bylo možné přetlumočit běžný jazyk do -Tvojštiny-?Slovo lazení totiž čeština nezná. Ladění ano. Paraboli a kabeli je totéž. Pokud jsi absolvoval jen pomocnou školu, tak to řekni. v takovém případě nemá smysl Ti radit. Na to nemáš! Některé příspěvky jsou opravdu jazyková katastrofa. Shoda podmětu s přísudkem je snad natolik primitivní věc, že by ji měl zvládnout každý člověk. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
...pocházím z ukrajiny takže asi proto ten jazyk a podle mého tady nejsme v nějakém kroužků písařů tak nevím proř tady řešiš takové ..... třeba jako shodu podmětu s přísudkem-tohle tady nikoho nezajíma!!!! |
soldado
![]() |
|
RE: nalazení satelituludia su rozny pre niekoho rutina pre ineho velky problemzlucit to ide diseqc prepinacom tu to mas zobrazene http://www.emp-centauri.cz/products.php?id_kateg=5&id_pkateg=20&id=82 cinsky prijimac
|
rudo281
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
EnikTake jsem kdysi takto nabehl..:) Ted uz si ale davam pozor. Dotaz mi tenkrat pripadal jak z pomocne skoly a ja mu to "natrel". Byl to Ital. A ja si pote uvedomil, jak by asi vypadala moje italstina v diskuzi...? Druhy den jsem se mu omluvil. |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
PravopisTak to mají napsat... |
tomas123
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: nalazení satelitukoukám, Enikovo tunner v hlavě asi není nic moc, když se nedokáže vyrovnat s chybovostí BER, asi made in china.... :laughing: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: nalazení satelituEniku přemyšlej než vystřelíš |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Už je klid,už to má naladěné........Tak už to má asi hotové.....,pokud někdo není "našinec" a neumí aspoň trošku psáti,měl by se s touto skutečností "pochlubit" a případně se omluvit za gramatiku....a to předem!Nebo tady jsme snad v mateřské školce?K uživateli:Moc nedoufám v to ,že to naladíš,ale snad ti to nějak "půjde".....ke sloučení použij diseqC přepínače 8/1 buď verzi s podporou 1.1 nebo 1.2...........Pěkný letní den. Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |