![]() |
|
pravidla serveru parabola .cz pro redakcidobrý den mohl bych se zeptat na proměnu pravidel na servru parabola cz nelíbí se mi to s tím dožadováním klíču na pyrácký příjem placených tv mohli by jste to změnit? |
laga18
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
laga18Je to nezakonne,server by mohol mat kvoli tomu problemy a tak sa nic menit nebudeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: pravidla serveru parabola .cz pro redakcico je to "pyrácký" ??? :8) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
laga18Raději bez komentáře, bylo by to na vypípání ...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: pravidla serveru parabola .cz pro redakciJá bych ty pravidla ještě přitvrdil a rozšířil postih o dotazy + nabídky na MOSC + informace s tím souvislé. Viz. stále opakující se thready týkající se TaT karet a nekalých praktik s nimi.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
AlešZdravim Tě. Jsi nějak bez nálady, copak se děje? ;)Příští týden vyrážim na první dovolenou - Kvilda a pak do jedné bývalé čajovny v Berchtesgadenu... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonÁle, některé věci je lepší raději nevědět.Na dovolené jsem ještě nebyl, příští týden si dám Kněhyni a pak ještě Smrk se stanem někde na sedle. Bude zase třeba posbírat bordel po těch méně ukázněných turistech. Začátkem září se chystám do Makedonie (přes Kosovo) na konferenci. Tak ať Ti vyjde pěkné počasí. Užij si to a měj se dobře. PS: Dneska odpoledne zkusím po delší době zajít na houby, prý teď rostou jako splašené. Takové Bedly, Růžovky nebo Ryzce na kmíně by nemusely být vůbec marné. :))) Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
alešV září chci jet ještě jednou taky na týden, mám slíbenou rezervaci v Tauplitzu v Alpách.Na houby bych taky zašel/mám je rád na talíři/, ale nevim kdy... Měj se, ať se daří. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Alešaniž bych se chtěl pánové plést do vašeho bilaterálního rozhovoru ;)to Kosovo a Makedonie mne zaujaly :8) pěkný výlet, gratuluju předem! Kousek od Kosova jsem byl 2x, ale ještě se ani jednou nepovedlo to zakomponovat, zkloubit... |
davidkriz
![]() |
|
@davidkrizTaké se moc těším. I na Ohridské jezero + ty kopce kolem. Až si odbudu konferenční povinnosti, zdržím se, jak nejdéle to bude možné. Moc času mít ale bohužel nebudu, protože hned týden po tom u nás začíná výuka a zase mi toho celkem naložili. Naštěstí se ten první týden semestru dá tak nějak ošulit...:-)Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
Aleštak jestli můžu předem poprosit, jestli se pak budeš chtít pochlubit nějakýma fotečkama ;) na Balkáně je krásně... |
davidkriz
![]() |
|
RE: pravidla serveru parabola .cz pro redakciJj, jasně.Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
![]() |
|
![]() |