![]() |
|
Slovan - Partizán na STV1Tak tento futbal má byť od 20:15 na STV1.;) :8) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
jankpartizán si ty. :))) |
lacoo
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
Slovan - CZ Beograd na STV1Jasné,keď som klikol,uvedomil som si to,sorry,no tuná sa to nedá opraviť. :) :8)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
Slovan - PartizánNo šak hej Slovan davaju ale ked hrala Zilina tak to ne.To Slovensko naše Bratislava okolie Rv Rv Rv |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
Slovan - CZ Beograd na STV1Som rád, že STV dáva vôbec nejaký futbal, hlavne pohárový, ale Žilinu nedajú a Slovan áno, jasné že Slovanu z vysielania niečo kvapne a má aj reklamu. Čudný meter STV, keď sa na majstra vys..ú a pri tom ja Slovanu fandím, ale nepáči sa mi to! |
dreamb
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Slovan - Partizán na STV1a davaju to niekde s lepsim obrazom ? |
rastino7
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
rastino7Mozes si vybrat :)RTRS RTS 1 (Serbia) SportKlub (Serbia) SportKlub (Slovenia) STV 1 Slovakia STV 3 Slovakia Nalézt problém je důležitější, než nalézt řešení: otázka obsahuje víc než odpověď.
Skúsenosť je meno, ktoré dávame svojím chybám a omylom.
|
b1gLoRD
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 222 |
![]() |
|
RE: Slovan - Partizán na STV1zhasli svetla :))) |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Slovan - Partizán na STV1Možná už by stv mohla dovézt kamery 16/9 z UA :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Slovan - Partizán na STV1Celá STV sa ide dosrat zo Slovana. To není normálne, aby to dávali na dvoch kanáloch naraz Rv . Presne ako píše kolega. O majstra Žilinu ani pes nezakopol a paštekárov dávajú naraz STV 1 aj STV 3. To snád nie je možné!!!!! ;P ;P ;P |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Slovan - Partizán na STV1minimalne krici to, ze liga majstrov je dolezitejsia sutaz, no a oni radsej vyhodia prachy za europsku ligu ;P |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
![]() |