![]() |
|
hamba v bratislavekukate niekto ten futbal? to je riadna hanba, ze v roku 2010 nam na osarpanom stadione zhasnu v osmej minute svetla. a vy tu snivate o hd :laughing:vedenie sfz by som okamzite vymenil. to je tragicka skupina ludi. uz zacinam mat toho dost aj ja :fuming: |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: hamba v bratislavečo má spoločné HD z vypadnutým svetlom na štadione???? ;P :zombie: :dead: :scared:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveSlovan vlastni sukromny majitel,nie SFZ..takze to je tiez trosku viac mimoČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
hanba je najma pisat hambatreba sa naucit pisat... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislavetaky nechápu, co má společného fotbal a slovan z tím že nejde elektřina, asi bude chyba někde jindeDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveEutelsat W1 (10.0°E)Fréquence: 12680 - Pol: H - SR: 6666 - FEC: - Catégorie: Sport - Football Transmis en: MPEG-2 4:2:2 Infos: Slovan Bratislava-Crvena Zvezda R^ R^ R^ Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveChyba je v tom ze oni pred zapasom prenasali svetla z ineho stadiona, lebo stadion sa uz mal burat (alebo sa uz bura neviem) a za to si moze len slovan sam, mali to robit uz pred niekolkymi dnami a nie dnes pred zapasom, neodskusali to a tak je to ich hamba, lebo vypadava prud preto, lebo im to vyhadzuje istice tie donesene svetla na trafostanici a vraj aj ked to bude fungovat je predpoklad ze to v zapase zase vypadne. Toto je velky AMATERIZMUS! Teraz im hrozi ze aj ked vyhrali vonku, vyhravaju doma, tak postupi Belehrad kontumacne. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveTak už sa ide hrať, ale tipujem, že to nevydrží svietiť do konca zápasu... :bigeyes: |
scareface
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislavetak to ste teda banda blbcov ked tomu nerozumiete. kto nieje schopny postavit na slovensku poriadny stadion? ja alebo sfz a kluby ktore pod neho spadaju?a pre prihlupleho tamiho: BOLA TO IRONICKA POZNAMKA S TYM HD |
dalko
![]() |
|
RE: hamba v bratislavev ziline je lepsidream 500, a 8000 sg2100 gib.90
|
roman112
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveJe hanebné jak píšete slovo "hamba" |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveano viem, mylit sa je ludske. bol som rozculeny. hanba je samozrejme s n. v texte to uz mam dobre ;) |
dalko
![]() |
|
dalkoprihlúply je ten čo ťa ráno obúva chlapče, na tvoje ironické poznámky nie je nikto zvedavý, takže sa choď umyť a spinkať, a nevytváraj tú témy ako slabomyseľný!!!! ;P :zombie: :dead: :scared:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveHanbaaaaaaaaaa |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
A ešte poriadnaA ja už som sy myslel že nezaplatili fakturu za elektrinu. Tak im treba to už ani Boh sa na to nemože pozerat na tie kryvdy, že nedavaju priame prenosy z celeho Slovenska ked hrala Zilina tak ani pes nezaštekal ale ked Bratislava tak pomaly na všetkych STV kanáloch. Rv Rv Rv Rv :))) :))) |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
Jeho problém....A koho zaujíma paštekársky Slovan. Je to jeho problém, že nemá vlastný štadion a je bezdomovec !!!!!! :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveAle aspon nevypadli s bieloruskym timom. :laughing:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislave...a cyperskym. A potom, ze Corgon liga je zla. Poliakom a CR ostal jediny tim, u nas dva.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveno čo stane sa bože aspoň sme postúpily R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveNo hlavna vec že robia prestyž vo svete a doma sa zatial rozpadaváju štadiony hamba, hamba,hamba :laughing: :laughing: :laughing: |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveHej, vlastne cesky tim nepostupil ziadny, som zabudol, ze Spartu vlastnia slovenski majitelia.No, dost bolo podpichovania, ideme robit nieco uzitocne. :))) Pekny den prajem vsetkym. R^ AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: hamba v bratislavenemozem povedat, ze by boli ceske kluby slabe, iste sa hlavne my slovaci nemozeme vysmievat, ale ze by boli ceske o triedu lepsie ako si to niektori myslia, tak to v ziadnom pripade. Inak som zastanca, aby sa ligy spojili s poctom klubov 2:1. Vzdy by vypadavali dva najslabsie a po jednom z cr a sr by postupovali zase hore. Po par rokoch by sa videlo, ako su na tom kluby, ci by pocet ceskych stale stupal, alebo naopak. A navyse by sme konecne aj my slovaci mohli kukat nejake domace muzstva v tv (mozno aj na ct) |
dalko
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveJá jsem rozhodně proti spojování Gambrinus a Corgoň ligy!Ať žije samostatné Slovensko! |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
acceaj ja som proti, lebo naša liga by išla ešte viacej dole a korupcia by ešte viacej narástla!!!!Preto sa nespájajme, aby sme od vás tieto " choroby " nedostali.... |
Milan C
![]() |
|
RE: hamba v bratislavenechci polemizovat o kvalitách obou lig od toho jsou žebříčky uefa a ty hovoří jasně.jde mi o to že když jsem byl v roce1990 v bratislavě na vojně tak jsem si tam jako čech vyslechl o samostatném slovensku až dost a proto nikdy nebudu zastáncem česko-slovenské superstar,talentu a už vůbec ne česko-slovenské ligy.amen |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 092 |
![]() |
|
RE: hamba v bratislaveA ja ked som bol v roku 1979 na vojne v Prahe, to bolo 3 roky po tom čo sme sa stali majstri Európy a ked tam v základe hrali skoro všetci Slováci....tiež som si vypočul na adresu čechov až,až....čo už.... :crying: |
Milan C
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |