![]() |
|
z digi na upcchcem s opýtať mal som digi a prišla mi dnes karta Upc treba pootočiť parabolu na 4 stupne? V ponuke inštalácie mám len thor2,3 0,8. Na tom thore 2,3 to naladilo ale je to kodovane a karta by mala byť funkčna od dna doručenia.čo všetko treba prestaviť? ďik za radu |
igmiig
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: z digi na upcTo přepínáš asi programy DigiTV - tak proto ti to nejde. Na 4W je Magio. UPC je na 0.8W - doplň a vyskenuj si programy kde je CRWhttps://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/01w/ |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: z digi na upca co přijímač , majitel je Digi nebo Ty ? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: z digi na upcMěl DigiTV - tak asi v EMU. Že by mu zůstal přijímač DigiTV co se musí vracet? ;) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
Aktivacia kartyMal som obdobny problem, naladil som UPC kanaly, nie Digi a neslo to, po telefonate na technicku podporu do hodiny nabehlo vsetko. Chlap na druhom konci mi povedal ze sa niekto sekol a datum aktivacie karty dalej o tyzden neskor ako bol datum dorucenia. Takze radim, zavolat do UPC. :O |
visaton
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: z digi na upctaky jsem si vzal na zkousku pred casem pro zmenu UPC. a taky me prekvapilo, ze karta (na smlouvu) nebyla aktivni hned, ale nikdo by ji nejspis vubec neaktivoval, kdybych se osobne nenahlasil na infolince a tam mi oznamili, ze az budou mit v prubehu dne cas, tak "se na to podivaji"Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: z digi na upcz digi na UPC( zde by mohlo platit pořekadlo..."z bláta do louže...") :laughing:DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: z digi na upca nebo taky nějaké jiné przniteli prasat. Proč se domníváš, že je to tak ? Máš snad něco lepšího ? asi těžko co ???nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
Prodej samostatných karet UPC.Jak je to teď s prodejem samostatných karet UPC Direct ?Jaká je budoucnost ohledně použitého kódovacího systému ? Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
mirasatAhoj. Zatím předplacené karty nejsou . Dá se koupit karta na smlouvu na jeden rok za 299,-Kč na měsíc. V základu je tam otevřeno cca 90 programů. Podle informací, které mám, by se cena po této době neměla měnit. Jsme prodejci UPC. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
@rudolfDíky, nějaký link o programech a podmínkách této karty na smlouvu? Na jejich stránkách jsem ji nenašel, i když o této ceně vím taky. DíkZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik 535Když budu mít nějakou adresu email a nebo ICQ, tak ti podklady pošlu. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
@RudolfTomik535seznamcz ,DíkyZnova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |