![]() |
|
Ochutnávka SkylinkNení nějaká v dohledu? :lookaround: Ta stará chuť z května se nějako rozplynula i při zavřené dřžce.:) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinkco by si chtel ochutnavat neni co pockej na podzim pak budem mlaskat blahem :laughing: :laughing: |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinksi zaplať a máš to taký problém :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinkje cinemax a hbo na mesic objednávka pres sms za 7kc a nemusis mit mutti :)Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkSKYLINK HBOHDC číslo karty(celé číslo karty bez medzier)Kto má len SD stroje tak- SKYLINK HBOC číslo karty(celé číslo karty bez medzier) ČR 903 55 07 SR 7017 |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkJá jsem dal HBOHDC a přišel mi zápis na HBO SD. Poznalo to, že už jsem ochutnávku na HD měl. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinkco vsetko sa da "ochutnat" ked uz som mal HBO HD? |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkHBO HD funguje na 30 dni, ale HD PLUS asi nefunguje? |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkAč nemám Skylink rád, tak v tomto případě ho lituji, protože s takovou squadrou "zákazníků" teda terno rozhodně neudělá :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Zipko1Na HD Plus akcia nie je..a aj tato akcia na HBO,bola urcena pre zakaznikov s Multi (ako odmena za to,ze si to platia)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkDELETOR kde si zistil o tej ochutnávke Skylinku?Na ich oficialnej stranke je pisane ze plati iba do 31.5.2010.Sms sa mala poslat vo formate SKYLINK HBO HD. Ale ked som napisal SKYLINK HBOHDC tak sa mi naozaj HBO HD rozbehlo :)) A na primitivoch reagovat nebudem ;P |
Zipko1
![]() |
|
BlooddogDiki za odpoved |
Zipko1
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinkjede hbo hd měsíc super ;) v květnu jsem to měl měsíc a teď znova :))) |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
martykulaTobě to dalo HD po druhé? |
visper
![]() |
|
RE: Ochutnávka Skylinkjo měl jsem ho v květnu aktivoval jsem hbohd+ čislo karty a teď hbohdc+ čislo karty a jede až do 6.9.2010 |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkTak gratuluji, já jsem to štěstí neměl. Sice mi došla SMS "požadovaná služba byla aktivována", ale došel mi jen zápis na HBO SD, který jsem nechtěl. |
visper
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkNejspíše si SMS napsal špatně...zkus to znovu ! Všem to funguje, tak musí i tobě !47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkSKYLINK HBOHDC+cislo karty na c.7017? aj ked som uz rad HBO HD ochutnavku mal? dokedy plati tato ochutnavkova akcia? |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Ochutnávka SkylinkJá jsem měl taky HBO HD v květnu a naběhlo mi to, musíte to psát (asi) tiskacími, velkými písmeny, naběhlo mi to do 6.9. tedy dle sms co jsem dostal od Sky....Ještě dodám, že mám od toho května jen základ, jestli tedy má tato informace nějaký vliv... |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
![]() |