![]() |
|
Fun RadioV poslednej dobe sa z 23,5 vytratilo niekolko radii, ktore presli na Thor. Konkretne ma zaujima Fun Radio. Podla prehladov uz nie je k dispozicii vysielanie v mp2. Tym padom to na Openboxe, ktory pouzivam na posluch radii, uz viac nemozem pocuvat. Zaujimalo by ma, ci to niekto prijima v tej novej kompresii, na akom prijimaci a aky to ma bitovy tok a kvalitu.Tuto zmenu nepovazujem za velmi "genialnu". Predtym bolo Fun Radio k dispozicii vo velmi slusnej kvalite, myslim 256 kbit/s v mp2. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
Fun Radio (# 13)Táto zmena je len pre nich - interne, vysiela to na 1° a asi to nerozchodíš, mám doma 4 odlišné sat prijímače a ani najednom to nejde (ani na HDčkovom). Ale neboj niesi sám z tejto zmeny som aj ja nasratý ale nič s tým nespravíme. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Fun RadioSD prijimac ako Openbox tuto nema sancu, ten podporuje len MPEG2 video a MPEG1 audio. HD prijimac by si s tym vsak mal poradit. Podla Wikipedie HE-AAC by malo byt AAC + SBR, co zvladne dokonca aj opensourcova kniznica FAAD. Ak je to vsak verzia 2 aj s PS, tak potom smola. To by sdom vsak uz povazoval za totalnu zvratenost, lebo PS sa pouziva pri velmi nizkych datovych tokoch. |
Robert
![]() |
|
RE: Fun RadioAZ BOX PREMIUM A ELITE to vedia prehrat. |
eon2
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
@eon2A kvalita? Vies to nejak posudit? Predsa len verim viac mp2 @ 256kbit/s ako tomu HE-AAC, kde by som tipoval 64 kbit/s, ale snad sa mylim. |
Robert
![]() |
|
@RobertFun Rádio i Európa 2 vysílají v datových tocích po 192 kbit/s v HE-ACC.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: Fun RadioPřehrát to umí Ariva i Golden Media 9060. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 579 |
![]() |
|
@redakcieDakujem za info. To vyzera byt velmi slusna kvalita. Avsak potom neviem, naco tam je to "HE", t.j. SBR, 192 kbit/s je viac nez dost aj na "hole" AAC. |
Robert
![]() |
|
trocha mimo ale aky zvuk ma TA3 na Amose?!mozete sa pozriet prosim naAmos 4W, tp 12; 10806V, 30000-2/3, DVB-S2: TA3 (~Service:4403) co za zvuk ma?? Nieco medzi AC3 - AAC. Sam neviem, moj Technisat neprehrava, nerozpoznava co tam je a chcem napisat do Technisat-u o vysvetlenie... Dik za info! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
@krikriJe to zvuk v AAC.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
![]() |