![]() |
|
Je to možné..?Zaplatil jsem na 3 měsíce oba filmboxy ,ale ativovali jenjeden,je to možné..?? CSlink 2 telefonáty cca 17 min.. ;P ;P :ogre: Rv Rv asi toho mají moc.. |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
Je to možné..? (já jsem neplatil ani jeden a koukám na oba,třeba na extra ,to je divný,že by tam v tom cslink měli bordel???,Já mám snad skylink,nebo cslink,ani nevím,ale koukám na oba a i na hotbirdu tam to jede taky ok a oba filmboxy.Dokonce i v HD. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryDědku Ty ještě žiješ ? Ozvi se ! :))) |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
Zápisy na kartěPřepni na ČT1 a nech to na programu ČT1 třeba hodinu nebo přes noc. Přijdou ti zápisy a budeš mít oba Filmboxy.Nebo pokud umíš (tvůj přijímač umí) zobrazit oprávnění na kartě, tak si je nech zobrazit. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
HeryNěkdy mi u Tvých odpovědí zůstává rozum stát..Připadáš mi jako 6 letý chlapeček co se chlubí že má lepší autíčka.. Tazatel se ptá že má problém s oficiální aktivací balíčku a Ty mu odpovídáš že to neplatíš máš "share"(co jinýho že..) a jede ti logicky vše... to je jako když se někdo ptá že má fabii a nemuže jí nastartovat jestli mu někdo neporadí a ten druhý odpovídá že ukradnul mercedesa a ten mu startuje okamžitě.. Fakt Tě nechápu. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
Asi tak..V 9,30 přišel z CSlinku mail, že mám aktivované oba Filmboxy z toho jsem usoudil,že jsou i zaplacené na to objednané období,..v 16,00 jsem to testnul a nic nejelo,zkoušel jsem vypnout (5min.) zapnout ....nic ,tak jsem tam zavolal,(a opravdu neskonale dlouho jednou 6 min.nebrali po druhém zavolání to asi po těch 7 min.operátorka vzala ,nasledovalo ověřování,následně mne vyzvala ,abych vypnul přijímač - zapnul přijímač - naladil čt1 vytáhl kartu ze čtečky a opět ji tam vložil (při zaputém přijímači Ariva 200 )a ať to nechám ve stanby ,že za 1 hodinu by to mělo jet... Odjel jsem na trenink a přijel v 20,50 no a jel jen jeden Filmbox (oba na stejné frekvenci),druhý nějak aktivovali,když jsem tam odeslal asi 3 maily.. Nevím,jestli je dobré manipulovat s kartou v zapnutém přístroji (čt1)...ale asi chyba u mne,protože mám mít skylink ,nebo lépe to ,co propaguje Hery... |
710nav
![]() |
|
to herytímto tě prosím o odbornou pomoc,tak abych měl bezproblémový příjem zmíněných programů,abych nemusel ztrácet čas nějakým nekonečným telefonováním a unavovat unavené operátorky,rád přijedu - rád zaplatím,jsem již starší a nemocný člověk,takže si myslím ,že to pro mneuděláš...corridax@centru.cz |
710nav
![]() |
|
patehery není zlý človíček,mám ho svim zpusobem i rád,ale v tomto máš pravdu:-) ale věřim,že se tim hery nechlubí,jen si asi přesně neuvědomuje,že tim ,co píše,vypadá s nosem nahoru.Ale nemyslí to tak.Pravda,zní to přsně jak píšeš:-)))) :8)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
patPěkně jsi to vystihl mám stejný pocit.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: Je to možné..?Modul cryptoworks do ARIVY a pojde aj cslink karta. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
![]() |