Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Je to možné..?

Zaplatil jsem na 3 měsíce oba filmboxy ,ale ativovali jen
jeden,je to možné..?? CSlink 2 telefonáty cca 17 min..
;P ;P :ogre: Rv Rv asi toho mají moc..

710nav
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Je to možné..? (

já jsem neplatil ani jeden a koukám na oba,třeba na extra ,to je divný,že by tam v tom cslink měli bordel???,
Já mám snad skylink,nebo cslink,ani nevím,ale koukám na oba
a i na hotbirdu tam to jede taky ok a oba filmboxy.Dokonce i v HD.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Dědku Ty ještě žiješ ? Ozvi se ! :)))

decmen
Registrace: 2/2008

Zápisy na kartě

Přepni na ČT1 a nech to na programu ČT1 třeba hodinu nebo přes noc. Přijdou ti zápisy a budeš mít oba Filmboxy.

Nebo pokud umíš (tvůj přijímač umí) zobrazit oprávnění na kartě, tak si je nech zobrazit.

colombo
Registrace: 1/2006

Hery

Někdy mi u Tvých odpovědí zůstává rozum stát..
Připadáš mi jako 6 letý chlapeček co se chlubí že má lepší autíčka..
Tazatel se ptá že má problém s oficiální aktivací balíčku a Ty mu odpovídáš že to neplatíš máš "share"(co jinýho že..) a jede ti logicky vše...
to je jako když se někdo ptá že má fabii a nemuže jí nastartovat jestli mu někdo neporadí a ten druhý odpovídá že ukradnul mercedesa a ten mu startuje okamžitě..
Fakt Tě nechápu.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Asi tak..

V 9,30 přišel z CSlinku mail, že mám aktivované oba Filmboxy z toho jsem usoudil,že jsou i zaplacené na to objednané období,..v 16,00 jsem to testnul a nic nejelo,zkoušel jsem vypnout (5min.) zapnout ....nic ,tak jsem tam zavolal,(a opravdu neskonale dlouho jednou 6 min.
nebrali po druhém zavolání to asi po těch 7 min.operátorka
vzala ,nasledovalo ověřování,následně mne vyzvala ,abych vypnul přijímač - zapnul přijímač - naladil čt1 vytáhl kartu ze čtečky a opět ji tam vložil (při zaputém přijímači
Ariva 200 )a ať to nechám ve stanby ,že za 1 hodinu by to
mělo jet...
Odjel jsem na trenink a přijel v 20,50 no a jel jen jeden
Filmbox (oba na stejné frekvenci),druhý nějak aktivovali,když jsem tam odeslal asi 3 maily..
Nevím,jestli je dobré manipulovat s kartou v zapnutém přístroji (čt1)...ale asi chyba u mne,protože mám mít skylink ,nebo lépe to ,co propaguje Hery...

710nav

to hery

tímto tě prosím o odbornou pomoc,tak abych měl bezproblémový příjem zmíněných programů,abych nemusel ztrácet čas nějakým nekonečným telefonováním a unavovat unavené operátorky,rád přijedu - rád zaplatím,jsem již starší a nemocný člověk,takže si myslím ,že to pro mne
uděláš...corridax@centru.cz

710nav

pate

hery není zlý človíček,mám ho svim zpusobem i rád,ale v tomto máš pravdu:-) ale věřim,že se tim hery nechlubí,jen si asi přesně neuvědomuje,že tim ,co píše,vypadá s nosem nahoru.Ale nemyslí to tak.Pravda,zní to přsně jak píšeš:-)))) :8)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

pat

Pěkně jsi to vystihl mám stejný pocit.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

RE: Je to možné..?

Modul cryptoworks do ARIVY a pojde aj cslink karta.

grantec
Registrace: 3/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra