![]() |
|
Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drahý.Velké sklamání.Byl jsem přesvědčený,že bude.Vyhrožovat přestupem k jiným platformám nehodlám,ale co se týče kvality,ne kvantity fotbalových přenosů, je to daší velké -. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...Článek číst pozorněji Eurosport HD + SD pouze muže být v základu BASIC podmínka Eurosportu.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
cb21Preto som napisal,ze v sprave kariet, resp. pre prihlasenych zakaznikov (aby nemohol hlasovat hocikto , aj taky co nie je abonentom a ani sa nechysta byt a tak by sa ani nemohlo stat,ze by jeden clovek dal viac hlasov)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...@gorefanvraj pridavat sd kanaly je uz zbytocne ... a je to tu zas :))) :))) kde zijes? @billysk "Podla mna je to skor monopolne spravanie a malo by sa to zakazat. Preco by si kazda TV ak na to ma, nemohla kupit prava tiez? Ako by si sa tvaril, keby som si kupil internet pre cele slovensko a nik okrem mna a ludi co ja povolim uz by si nemohol internet dat zaviest? To by som mal u teba uctu?" porovnavas neporovnatelne. Pri tej tvrdej konkurencii, co dnes digi ma, to inac riesit ani nejde a pokial su nejake paky ako zabezpecit, co len jedno male eso v rukave, je blbost to nevyuzit. no a co sa tyka tvojej ucty k digi, tak tu ma digi u prde.le :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
Blooddogjasně,pozeptám se,jaké jsou možnosti,pokud to nějak pujde,dám vědět R^Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
josefBAsouhlas...Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...No, ještěže je nyní taková doba, že kdo opravdu chce, tak se k těm programům, co ho zajímají, dostane. Pokud lokální provideři o naše peníze nestojí, tak je dostane holt zahraniční .... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
NakopávanáAle pánové, koho dneska zajímá ta hloupá a nudná nakopávaná? Mnoho povyku pro nic. |
Trávníček
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...aj preto idem do Digi , vsetky sportove programy su tam |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...Jenom se taky přidám, chápu že Eurosport 2 je drahá věc, ale přidávat jenom SD verzi by fakt nebylo dobré. Jsem jednoznačně pro HD verzi.A jak se tady někdo ptal, kdo si asi platí u Skylinku HD. Tak třeba já, stačí mi HD plus (hlavně Eurosport a NovaSport HD, občas dokumenty) a HBO HD. Je fakt, že v Multi je spoustu dalších programů, ale proč bych si to platil, když se na ty mazanice nedá dívat a stejně nestíhám sledovat více než programy ČT, hlavně ČT HD, obě Novy HD, ES HD a HBO HD. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 847 |
![]() |
|
moje nervyokrem toho predsa robi Skylink directmailingto je taky neschopny marketing a agentura, ze nedokazu dat polstranku do newslettera, ktora bude informovat o ankete na internete (hlasovanie s cislom karty) a pre tych co nemaju internet a chcu zahlasovat vystrihovaci hlasovaci listok pre podanie hardverovou :-) postou? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah..."ale přidávat jenom SD verzi by fakt nebylo dobré"Ludi,co si platia len SD programy bude urcite viac ako tych,co si platia HD,takze momentalne pridanie len SD verzie by nebolo zle riesenie (a v buducnosti by sa to rozsirilo o HD verziu) Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
upc 2eurosportto my co mame upc direct mame relax my mame eurosport a nemusime cekat az se glisnik nebo jak se jmenuje te sasek az se rozhodne skylink je na jedno brko ze cool kvalita obrazu hloupost a jeste platit jim za multi 250 kdyz mam upc sice o 100 drahy ale mam vse a karty skylink jsem se zbavila ale vas litují fakt jen koukam jaky mate starosty nemame eurospotr hm zajimave jinak skylink fujjjjjjjjjj hnus :laughing: :laughing: :laughing: :scared: :razz: :crying: |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
Blooddogjo mne byto stačilo ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...uvidíme čo nato povie cslink ;)či to pridá tú sd verziu aspoň 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...Blooddog: Ale jo, lidí co si platí jen SD je určitě víc. Ale právě proto mám Skylink, protože ten jediný má snahu přidávat HD programy. A kdyby přeci přidali jen SD verzi ES 2, tak si kvůli tomu Multi předplácet nebudu, protože bych se na ten špatný obraz stejně nedíval. |
jirka67
![]() |
|
jirka67mi čo nemáme blbé plazmy a lcdtak sa nato kukať dá ;) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...esp2 nepotřebuju... ale co mě zaujalo jsou ty programy v HD ... do teď mluvil p.Glisnik o tom že není kvůli lokalizaci co vysílat a najednou má 3 HD programy místo ESP2 HD který lokalizován je.můj názor taky je ,že SD nemá cenu ani teď ani do budoucna rozšiřovat , naopak postupně bych programy ubíral ... sorry |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
Jupino to je pravda. Ale myslím, že už několik let se nic jiného než "blbé" plazmy nebo LCD neprodávají. Ve světě začíná 3D vysílání a my se pořád budeme bavit o SD. To už bychom mohli chtít, aby se více vysílalo ve 4:3.Jinak, většina lidí, co chytají (nebo spíše chtějí) SD, mají staré televize 4:3. Určitě dost málo je těch (Jupi je výjimka), co mají skleněné 16:9. A to že těm, co mají "blbé" plazmy nebo LCD, stačí SD vysílání, je spíše proto, že asi ještě neviděli jak může vypadat pěkný HD obraz. |
jirka67
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...@pussycatviral marketing? pracujes ako PR pre UPC? Nazyvat kohokolvek saskom, kto sa nemoze branit to svedci o tom k akej slusnosti ta vychovali |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...Doufám že CS Link Eurosport 2 nabídne.V anketě o nový programy suverénně vede. |
Honza1977
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...Tak to je úplne v (nevhodné slovo)i!!!To som od Skylinku nečakal.Teraz je u mňa favorit CSLink a pevne verím,že oni to už konečne zaradia.Skylink zatiaľ Rv a môžu pridať a 5 HD kanálov.CSLink GO - zatiaľ.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...Za všetkým sú len prachy a zasa na to doplatí zákazník.Náš trh bude ešte dlho v takomto stave ak nebude ochota dohodnúť sa z oboch strán.Nemám slov...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
RE:.SkylinkNa atraktivní kanály nemá skylink peníze.A těžko kdy bude mít.80% zákazníků si nic nedpředplácí a nechávají si jenom základní nabídku CZ a SK.Z těchto 80% nemá skylink vůbec nic.Jenom to,že si koupili jejich karty.Z čeho by tedy měl skylink financovat např.eurosport 2 bundesligu???? Těch 20%,co má předplaceno multi je nezachrání.Jinak já mám zaplacen balík multi HD.Jsem i abonentem CS-LINKU,UPC-DIRECT a od září také DIGI TV s DIGISPORTEM!!!Skylink se nestará(prremier league,bundesliga,la liga,částečně serie A)-POSTARAJÍ SE JINÍ.Jedu i nějaký sharing,takže fotbalu bude i v nadcházející sezoně víc než dost R^ R^ R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...oni jsou to spojené nádoby.... něčím ty zákazníky taky musí nalákat... mám multiHD a HBO ale vím , že nabídka HDplus je vybrakovaná... nezachrání to ani Filmbox HD ani Nova HD bez PL úplně tuctovej kanál.....za tu cenu balíčku HD je to opravdu slabota... cena multi HD jde ale samostatně je to předražený a nemá smysl to obědnávat. ono se to hezky říká , že až přibude zákazníků , budou i programy ,ale někdy to tak prostě nefunguje a je třeba je na něco nalákat (něco nabídnout) |
vicini
![]() |
|
RE: Skylink: Eurosport 2 zatím nebude. Je drah...i za cenu menších finančních ztrát (počátečních) |
vicini
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
![]() |
|
![]() |