![]() |
|
zápisy na skylink kartu po registrácii...Neviem ako mám rozchodiť programy po zaregistrovaní karty včera (nejde MAR, JOJ, JOJ plus, DOMA,ESP HD a NOVA SPORT HD. Ostatné programy idú. Reaktivácia karty - 3X nepomohla, vybratie a vypnutie STB tiež nie. Má nejakú podporu skylink aj cez víkend?uClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...trpezliostprepnut na progam bez zapisu a cakat zapisy chodia v dllllllhom karusely |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...no možno to bude tím žeje sobota ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@JupiJiste v sobotu chodej pomalej, protoze se jim nechce... |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...treba popohnat zapisy z metlou ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...daj to do druhého prijímača |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...Práve riešim rovnaký problém, akurát u CSLINK. Na ktorej stanici chodia zápisy?Dík. |
radonero
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...U CSLinku na CT1Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...ja som so zápismi aj reaktiváciou tiež mal problém. Stačilo napísať (https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=SK) a cca do 15 min mi všetko aktivovali |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...Stejny problem jsem mel vcera. Po registraci az zabrala druha reaktivace (na ct1) a to az asi po 40 minutach po rozhovoru s operatorem. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...skús zmeniť soft prijímača... |
xxxjozko
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...Mám dnes obdobný problém u Cslinku. Dříve jsem měl programy aktivní na kartě během 2 minut. Dnes už čekám hodinu a nic :-( |
maxipes99
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: zápisy na skylink kartu po registrácii...Tak už aktiavace dorazila. Ale trvalo to nezvykle dlouho (víc jak hodinu). |
maxipes99
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
![]() |