![]() |
|
Topfield .recPodarilo sa uz niekomu previest subor s priponou .rec do ineho formatu ? Vyskusal som uz asi vsetky programy - ProjectX, VLC player, MPEG Video Wizard.. ale ani jeden mi nechce nahrany subor nacitat. Vie niekto poradit ? Ziadnu odpoved som nenasiel ani v sekcii Topfield. |
bobanski
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 135 |
![]() |
|
RE: Topfield .recNeni to nic komplikovaneho prevest "rec" soubor z topu do nejakeho jineho. Na sd video vetsinou pouzivam "videoredo" a na hd video "DvrStudioHD" od Heanleinu. Maximalni spokojenost. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
![]() |
|
RE: Topfield .recNo tie som skusal tiez a nic. Na prenos suboru do PC treba pouzit nejaky soft. ALTAIR alebo len skopirujem .rec subor z HDD do PC ? |
bobanski
![]() |
|
RE: Topfield .recUz viem kde je problem - ziadny soft nepodporuje nahravku z Topfield 2050 |
bobanski
![]() |
|
ano jeto zatim tak!...čeká se na nový fw!Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Topfield .recNapiš na "ok2pha@seznam.cz" je to kamarád Pepa a docela úspěšně s tímto formátem bojuje"..... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Topfield .recNemôže to byť názvom súboru? Ja som mal podobné problémy pri spracovávaní súborov z dreamboxu. Keď som vymazal znaky ako napr. ĂŹĹ?ÄŤ tak som dokázal spracovať súbory bez problémov, ináč mi ich žiadny program nedokázal načítať. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE:Topfield.recMnj a je to v háji,zkoušel jsem s TF 7700HSCI exter.disk WD Essential 500GB po asi 7 nahrávkách se vyskytla chyba verifikace a je to v čoudu.Tak disk putoval ke complu jako záloha.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
![]() |