Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield .rec

Podarilo sa uz niekomu previest subor s priponou .rec do ineho formatu ? Vyskusal som uz asi vsetky programy - ProjectX, VLC player, MPEG Video Wizard.. ale ani jeden mi nechce nahrany subor nacitat. Vie niekto poradit ? Ziadnu odpoved som nenasiel ani v sekcii Topfield.

bobanski
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield .rec

Neni to nic komplikovaneho prevest "rec" soubor z topu do nejakeho jineho. Na sd video vetsinou pouzivam "videoredo" a na hd video "DvrStudioHD" od Heanleinu. Maximalni spokojenost.

parnicek
Registrace: 4/2007

No tie som skusal tiez a nic. Na prenos suboru do PC treba pouzit nejaky soft. ALTAIR alebo len skopirujem .rec subor z HDD do PC ?

bobanski

Uz viem kde je problem - ziadny soft nepodporuje nahravku z Topfield 2050

bobanski

ano je

to zatim tak!...čeká se na nový fw!

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Napiš na "ok2pha@seznam.cz" je to kamarád Pepa a docela úspěšně s tímto formátem bojuje".....

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

Nemôže to byť názvom súboru? Ja som mal podobné problémy pri spracovávaní súborov z dreamboxu. Keď som vymazal znaky ako napr. ĂŹĹ?ÄŤ tak som dokázal spracovať súbory bez problémov, ináč mi ich žiadny program nedokázal načítať.

marianm
Registrace: 8/2006

RE:Topfield.rec

Mnj a je to v háji,zkoušel jsem s TF 7700HSCI exter.disk WD Essential 500GB po asi 7 nahrávkách se vyskytla chyba verifikace a je to v čoudu.Tak disk putoval ke complu jako záloha.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra