![]() |
|
z jiné mísyprosim vy zkušení mám počítač Fujitsu Siemens Ammilo Pro.Mám Windows xp ser.pack3.Mám nahraný Winamp přehrávač poslední verze 5.5.8.v Angličtině a pouze natom nejde přehrávat Dvd +R. Dvd -Rje funkční a načte se.Codec 16CZpoužívám.Inter Win DVD4 přehrávač přehraje jak verzi +R tak -R.Cyba je asi podle mého někde v zafajfkování ve Winampu.Ale kde a hlavně co.Je možný taky ,že to neumí.Dík za případnou radu. ;) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: z jiné mísyWinamp prehra vsetko co prehra dvd mechanikaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: z jiné mísyPři instalaci by mělo být zafajfkováno jestli je výchozí přehravač a jaký soubory to bude přehrávat. Pokud je to v možnostech nastavení tak na to mrkni nebo odinstaluj a proveď znova instal. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
@koaxDobrej přehravač je KMplayer |
slapet
![]() |
|
RE: z jiné mísyHm dobře,nahrál jsem ho a nic nezaškrtával v nastavení.A DVD +R TO nebere toje divný. |
koax
![]() |
|
RE: z jiné mísyA v jiným přehravači to jede |
slapet
![]() |
|
koaxA ide o jedno DVD +R,alebo to robi pri vsetkych??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: z jiné mísyPokud to nejde ani v jiným tak bych to viděl na mechaniku |
slapet
![]() |
|
RE: z jiné mísyNo jede to na win DVD4 přehrávači ale ne ve winampu.Játo odinstaluju a nahraju znovu. |
koax
![]() |
|
RE: z jiné mísyA co za subory to vlastne chces prehrat??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
@BlooddogDíval jsem se na ten Winamp a je mi jasný kam míříš podpora přehrávaných formátu je velká, ale zakopanej pes bude někde jinde jemu prostě nejde přehrát DVD plusko mínus mu jde a v jiným přehravači mu to jde taže chyba ve WINamp a nebo chyba úplně jinde |
slapet
![]() |
|
RE: z jiné mísyVo Winamp by mohla byt chyb iba v tom pripade,keby nepodporoval prehravanie pluskovych medii v jeho mechanike (co nepredpokladam)...to skor bude posahany WindowsČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: z jiné mísySnad to dá nějak dohromady. Pěknej večer |
slapet
![]() |
|
RE: z jiné mísyAle,aj tak mi unika pointa.Nejde prehravat akekolvek formaty(mp3,avi...)na dvd+ mediu,alebo nejde prehravat dvd video z media dvd+? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: z jiné mísyAsi to druhý |
slapet
![]() |
|
RE: z jiné mísyPokial sa jedna o prehravanie dvd video,tak vôbec nechapem,preco k tomu pouzit winamp.Aj,ked je winamp multiformatovy prehravac,nikdy by som na nom neprehraval dvd video,na to su vhodnejsie ine prehravace.Winamp,je dobre pouzit hlavne k prehravaniu toho,k comu bol pôvodne urceny,a to hudby v rôznych formatoch. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: z jiné mísyJak píšu po další instalaci stejné.DVD cédo +R při kliknutí v přehrávači dole vlevo píše new E pokud na to klikneš rozbalí se stránka Nahoře E Adress tam se načte Audio TS.podto Video TS Pokud na to klikneš tak to zhnědne a nic.Cédo se nenačte.Mezi tim, ale naskočí do winampu jiný přehrávač Inter video win DVD4.No nic necháme toho. |
koax
![]() |
|
RE: z jiné mísyChová se to takhle na všech cedečkách s + R. jsou na nich filmy.No dobrou noc. Rv ;) |
koax
![]() |
|
RE: z jiné mísymas nastavene automaticke spustanie toho win dvd4,alebo sa to spusta az po kliknuti na video_ts??Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: z jiné mísylebo ak uz bezi win dvd4 v tom case,ako sa snazis spustit ten film vo winampe,tak sa nedivim,ze ti to nejde spustitČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
![]() |