![]() |
|
sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250zdravim ,pokud mi muze nekdo vyvratit koupi tohoto primace,,Opticum HD X402p,, at mi prosim napise proc nekupovat ....http://www.digiboss.cz/Opticum-HD-X402p/d48229/ a doporuci jiny primac,dekuji preji hezkó nedelu |
fram
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 431 |
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250Nemá pěknou barvu a je moc levný. |
Trávníček
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
Trávníčektoz taky dobry argument |
fram
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250fram - poměrně zásadní a podstatný. |
Trávníček
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250hlavne to,ze je moc levny :DČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250Blooddog - přesně tak, výborný postřeh. |
Trávníček
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250myslel jsem spise po obrazove strance a jestli za ty prachy vydrzi aspon zarucni dobu |
fram
![]() |
|
framTo si budes musiet pockat na niekoho,kto s nim ma skusenosti..Travnicek ti nic nepovieČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250sakra vzdyd to musi z vas nekdo prodavat a urcite to zakaznikum nedoporucuje jen kvuli barve primace ,vim ze cena odpovida kvalite ale jiz jsem jedno zakoupil znackovou tv ktera po zarucni dobe klekla a nejde opravit a cena nabyla levna |
fram
![]() |
|
framNic prekvapujuce...elektronika v dnesnej dobe sa robi tak,aby vydrzala tolko,kolko ma (aby velmi nenadsluhovala)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250Som ho vrátil a zobral Arivu... |
Štefan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
Štefanno a je tady prvni vlastovka v cem te nesedel ,alternativa je taky ariva 200 nebo EDISION ARGUS VIP HD |
fram
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250Proste sa mi nezdal dosť dobrý. Ani za tú cenu.. |
Štefan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: sat reciver k LG-ELECTRONICS LG 50PK250čtete pozorně,co vám Trávníček naznačuje!Už nase rozumné babičky tvrdili,že kupovat levné věci,se v důsledku prodraží.Pokud umíte číst mezi řádky,zjistíte,že vždy mluví k věci.Jestli to ale nechápete,je to jen vaše věc! R^ :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
zzanerA ako pise fram : "ale jiz jsem jednou zakoupil znackovou tv ktera po zarucni dobe klekla a nejde opravit a cena nebyla levna"mas to jedno...vsetko je to robene na urcitu dobu a raz sa to pokazi Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
zzanerBingo! :-) |
Trávníček
![]() |
|
![]() |