![]() |
|
Pro SILVERCORD.Dnesjsem si chtěl přeprogramovat muj DIABLO s CAS 3 kde jsem měl 8.6b. Když jsem to natypnul, přišla hláška ,že tato verze již není a že si mám stáhnou novější 8.7.1, což jsem udělal. Po naběhnutí symbolu modulu se ukáže DEMO MODE v pravo a ty startovací 3 tečky atd nikde.,takže nemohu pokračovat dál. Mužeš mi prosím dál pomoci? S tím minulým 8.6b to vždy normálně fungovalo, tak jsem si byl jistý že to pujde opět ale ouha. Děkuji Beat. |
beat
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
RE: Pro SILVERCORD.Nič sa nedeje cas program su sleduje novšiu verziu a keď výjde novšia tak staršiu zablokuje. Treba si len stiahnuť novšiu a všetko pôjde normálne.Stiahnuť odtialto http://duolabs.redballon.us/download/CIS871.zip dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: Pro SILVERCORD.Prepáč zle som si to prečítal odinštalovať a prečistiť registre.A aký máš operačný systémdm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
RE: Pro SILVERCORD.XP profesionel, před tím vše šlo OK. Beat. |
beat
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 232 |
![]() |
|
Re: SILVERCORDZdravím Vlado a mne jsi asi zapomněl chápu máš toho moc ale jsem rád že tu jsi. |
sono
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@SONOAsi som naozaj zabudol lebo si akosi nedokážem spomenúť čosi potreboval keď tak napíš na matlock@pobox.sk.dm800 diablocamlan
|
silvercord
![]() |
|
![]() |