![]() |
|
Pridavam sa k ,, Digacom,,kvoli digisportu si v najblizsich dnoch aktivujem DIGI TV , je tu este niekto taky co sa kvoli tejto stanici pridal k tejto platforme? |
david4412
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 311 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Pridavam sa k ,, DigacomV úterý jsem jim poslal výpověď ;)Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Pridavam sa k ,, Digacom,,Rocco: Mám nainstalovanou svou parabolu s motorem. Digi jsem měl od září 2006 do listopadu 2009. Pak mě došla trpělivost a Digi jsem zrušil. Cenu a nabídku zejména sportovních stanic mají nejlepší,ale kvalita je příšerná!! Včera jsem se bavil s kolegou z práce,který ještě Digi má a dozvěděl sem se,že výpadky a kostičkování obrazu stále přetrvávají a jsou ještě častější i po přechodu na kódování Nagra 3. Proto bych Digi TV nedoporučoval objednávat!!! |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
@ dechovkarnaozaj nerozumiem tomu, prečo s technickou kvalitou resp. výpadkami DIGI TV spájaš Nagru 3... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 794 |
![]() |
|
DIGI kvalitaKvalita připomíná zoufalý pokus o 3D. Výpověď jsem poslal dnes...Oni zapoměli, že některé televizory mají více jak 30 palců uhlopříčku. Jít k DIGI je cesta zpět.. |
jkbobo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
Digi neeeeeeZačátkem roku jsem udělal uprage a koupil HD satelit a plazmu Panasonic Full HD a teď bych měl jít do kvality Digi TV? Ani za nic.Buď seženu PL někde jinde nebo budu bez ní.Nějak už to vydržím,ale bude mi to hodně chybět.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
anonym2anonym2: Kolega z práce mně řekl,že od té doby,co dostal novou kartu Nagra 3,tak má těch výpadků obrazu více než předtím. Toto potvrzují i někteří diskutující na nejmenovaném fóru o příjmu Digi TV. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |