![]() |
|
slovenské programyNejde mi v CSLink slovenské programy Markyza, joj, joj plus stv3 akorat jede Stv1,stv2 a mám to vše zaregistrovanéNa skylinku mi jde vše |
ventus
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: slovenské programyotázka jaký máš tarif?🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
CSLink slovenské programyNejde mi v CSLink slovenské programy Markyza, joj, joj plus stv3 akorat jede Stv1,stv2 a slovenské programy mám zaregistrovanéNa skylinku mi jde vše |
ventus
![]() |
|
ventusMusis mat zaklad "Neplacene programy bez omezeni"Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
ventusAk nevies ako to zistit,tak posli cislo karty na vaclav.divok@gmail.comČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
CSLinkNeomezeni mám na stálo |
ventus
![]() |
|
ventusVed jasne...ale tych neobmedzenych tarifov mal CSLink viac... ak mas tarif Standard ,tak ti to nepojdeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: slovenské programyNeplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsícmusíš tam mať toto 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
ventusAlebo ked mne neveris,tak si sem zadaj cislo karty,opis kontrolny kod a potom napis,co ti to vypise : https://karty.cslink.cz/cms_eshop/admin/CARD_FindCard.doČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
JupiChlap nas ma v piiip...takych mam najradsej,nieco chce,clovek sa mu venuje a odozva ziadnaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Blooddogčo už narobíme :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: slovenské programyhlavne, že to napísal 2x |