, sekce: Skylink |
|
SKYLINK prijem CZ stanic na SlovenskuRad by som sa opytal asi trivialnu otazku. Ako mozem prijimat na Skylink kartu ceske stanice ked byvam na uzemi SR??? Mam starsiu skylink kartu modru ( pred rokom 2008 ). Kde mam cisto SK stanice a co viem maximalne si mozem predplatit na stale CT1,2 za 14 euro. Kolega z prace si kupil kartu v roku 2009 a prijima aj NOVA, Nova sport, PRIMA, PRIIMA COOL, Barrandov, CT1,2, CT4 sport a samozrejme vsetky SK stanice, STV 1,2,3, Markiza, JOJ, JOJ plus atd. Dakujem za radu a vysvetlenie |
satfanusik
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 333 |
|
|
satfanusikKed doplatis,ze CT,tak ti pojdu vsetky ceskeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: SKYLINK prijem CZ stanic na Slovenskuano treba zaplatit jednorazovy poplatok myslim ze 11eur,tak isto som to robil aj ja mam tiez modru kartu |
Pumik9
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 |
|
|
RE: SKYLINK prijem CZ stanic na Slovenskua v roku 2009 uz bola modra karta univerzalna (nie len pre SK),tak preto to kolegovi ideČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: SKYLINK prijem CZ stanic na Slovenskua boli tam automaticky aktivovane CT bez doplatkuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
to pumikTakze ak zaplatim tych 11 euro tak mi pojdu vsetky ceske stanice aj nova, nova cinema, nova sport, prima, prima cool, barrandov ??? No snazim sa najst nejake info na stranke Skylink ale tam je len pre uzemie CZ inak len CT+ a CT2 ak zaplatim.Ked si zaplatil ty 11 euro idu ti vsetky ceske stanice?? Ja som tu moju kartu kupoval cca v roku 2007-2008 tesne po tom ako skoncili tie stare biele. |
satfanusik
|
|
to BlooddogTy mas tiez tu staru modru kartu a zaplatil si ten jednorazovy poplatok za CT a idu ti vsetky ceske stanice?? mam len jeden slot tak by mi prislo vhod mat len 1 kartu a nemusiet kupovat externy modul na druhu kartu co by som si dal registrovat na ceskeho priatela. |
satfanusik
|
|
satfanusikPojdu ti aj zvysne ceske (nie len CT) - oficialne info o otm nenajdes,pretoze oficialne sa s tym chvalit nemozu ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
RE: SKYLINK prijem CZ stanic na SlovenskuJa mam modru kupovanu minuly rok - ale su to rovnake karty , jediny rozdiel je v tom,ze ja som mal CT v cene a ty si to musis priplatitČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
SKYLINK prijem CZ stanic na Slovenskuto blooddog vies mi starsi "pardovia " po 30-ke si radsej overujeme ako to oficialne je lebo neradi zbytocen vyhadzujeme peniaze za nieco co moze prestat fungovat za 3 dni.....ide len o symbolicku sumu 11 euro co niekedy prepijem na pive ale......jedine co mam obavu ze ked zaplatim ten jednorazovi poplatok 11 euro tak mi pojde len CT a ostatne nie.....co by ma fakt dorazilo :-) kedze aj tu kartu som kupoval este za 4000 Sk :-). Btw. platis si aj balicek multi? Ja som chcel aj ten tak neviem ci zaplatit za balik alebo jednorazovku a potom este za balik. Myslis ze ak nezaplatim jednorazovy poplatok a dam si rovno balik tak mi pojdu tiez nova, prima, prima cool atd ??? |
satfanusik
|
|
satfanusikToho,zeby to neslo vsetko sa bat nemusis..co sa tyka tvojej druhej otazky,tak to ti neviem povedatČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
SKYLINK prijem CZ stanic na SlovenskuDoplatok je 13euro nie 11euro a potom skutočne pôjdu. |
zabo71
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 71 |
|
|
zabo71Nazdar ta suma 11 euro bola cca nevedel som ci 14 alebo 13 euro. Ty si mal tiez starsie modru kartu a aktivoval si si jednorazovo CT a isli ti vsetky CZ stanice?? Ak by som si nezaplatil jednorazovo 13 euro ale predplatil balik multi islo by mi to tiez ?? asi po dobu ak by som platil multi alebo mozno ani vtedy nie.....dakujem za reakciu |
satfanusik
|
|
RE: SKYLINK prijem CZ stanic na Slovenskuhttp://www.skylink.sk/web/structure/49.html |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
|
|
SKYLINK.Chtěl jsem se zeptat,kamarád žije v ČR a má modrou SKYLINK kartu registrovanou na Slovenského občana.Jdou mu jenom Slovenské programy a chtěl by aby měl i České,jak má postupovat a kolik by ho to stálo?Díky za odpověd. |
arnost67
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 63 |
|
|
Pre arnost67Mal by ti odpovedať asi niekto z ČR, ale bude to obdobné, ako u nás s cz prg. Takže si pozri stránky Skylinku : http://www.skylink.cz/web/structure/49.htm http://www.skylink.cz/web/structure/13.html#jakobjednat - osobne by som to zaplatil u niektorého predajcu v okolí bydliska, ale pozor nie u každého sa dajú doplatiť sk prg. Pozri si http://www.skylink.cz/web/structure/12.html - musí byť pri predajcovi ikona - neviem mne to pripomína logo timeru - posledný v pravom stĺpci ikon na uvedenej stránke.Pôjde to okamžite po úhrade. |
zabo71
|
|
Pre satfanusikPrepáč , nebol som na nete. Takže áno mám modrú skylink kartu, aktivovanú pred 1.8.08. Po doplatení vtedy 400sk išli všetky cz prg. plus po pridaní Barrandovu aj ten. Ak si zaplatíš Multi , pôjdu ti aj cz prg. ale... Mám pocit , že tieto sú pre spomínané modré karty aktivované pred 1.8.08 poskytnuté ako bonus k balíku Multi po jeho zaplatení. Takže ak sa na další rok (zvolené obdobie)rozhodneš nedoplatiť si Multi, odpoja ti okrem multi i tieto cz prg. Neboli totižto zaplatené - boli ako grátis bonus k Muti.U kariet po 1.8.08 by aj po nezaplatení Multi na ďalšie obdobie mali cz prg. frčať, keďže už boli uhradené vo vyššej cene karty. Detto novšie biele Skylink - karty. SKús si to ale overiť priamo u Skylinku na call centre : http://www.skylink.sk/web/structure/5.html |
zabo71
|
|
to zabo71Po doplatení vtedy 400sk išli všetky cz prg. plus po pridaní Barrandovu aj ten.Za Barrandov TV se na TaT ani na Skylink kartě nemuselo doplácet - to si pleteš s kartou CSlink |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
Pre Standa2Milý Standa2. Neviem ako u vás v ČR, ale ak si niekto v SR pred časom nezaplatil 400Sk , zdôrazňujem na kartách, ktoré boli aktivované pred 1.8.2008, tak mu Barrandov po určitej dobe prestal ísť . Myslím po mesiaci . Takže sa nepletiem.A treba si jednoducho pozrieť a uvedomiť dátum aktivácie modrej Skylink karty. Ako je to na TaT-čkach - to netuším, ale keďže to poli Cz-karty tak tam Barrandov asi bežal stále. Ale to musíš vedieť ty . |
zabo71
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|