Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Cyfra+ v Diablo CAM

Dobry den, prave mi prisla Cyfra+ aktivovana karta, ale v Diablo CAM se mi to zatim nerozjelo. Mam tam Horizon 1.00 software. Muzete prosim poradit ? Je potreba nahrat do Diabla jiny SW ci neco prehodit v nastaveni ? Na EMU to nepouzivam. Dekuji.

RBL
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RBL

v diable to nerozjedeš!!! tam je max seca2,cyfra+ je seca4,potřebuješ buď uni.čtečku přístroje jenom s kartou,nebo jiný modul.Matrix Cam Reborn

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RBL

Mě to valí ve ferguson 8800HD bez modulu jak strhané,už se těším na fotbaly z ANGLIE.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

RE: Cyfra+ v Diablo CAM

Diky, Hery. Takze ani Stealth SW by nepomohl ? Nechce se mi nechat si posilat modul z Polska. Ten Matrix je jediny vhodny, ktery se da sehnat v CR ? Diky moc.

RBL

RBL

SW Diabla ať to je stealth,nebo Underwold,nebo Inosys,nebo Horizont,nebo Transformer pro diablo 2 se nemají rádi s kodovacím systemem seca,/nekontabilní/když se Ti náhodou podaří rozjed jeden program,tak po přepnutí na druhý tma,musel by si diablo vytahnout a znovu to tam strčit a zase jeden program,což je na dvě věci Rv Rv Rv

hery

OK, diky. Mam jeste Vantage, tak se budu divat tam. Doufal jsem, ze to pojede i v Diablu na mem starem Topfieldu, ale nemuzu mit vsechno. Diky a taky se tesim na Premier League.

RBL

Předplacenou kartu mám od 6.srpna. Jde to i bez modulu v přijímači Vantage 1100 ,soft 02.55.01. Na programu Canal+ Sport HD právě běží záznam z minulého ročníku španělské ligy ve skvělém obrazu!! S těmi mazanicemi,co dává náš Sport1 se to nedá srovnat! Už se těším na přímé přenosy. Objednání Digi TV nedoporučuju-pokud chcete sledovat kvalitní fotbal s kvalitním obrazem kupte si polskou předplacenou kartu Cyfra+ - paket Canal+ včetně HD na satsklep.pl

dechovkar
Registrace: 5/2006

Dechovkar

To jsem presne udelal a vypada to dobre. Da se nejak zkontrolovat, ze ta karta je opravdu aktivovana na rok ?

RBL

Cyfra+ v Diablo CAM

dechovkar zdravím: jsem rád,že se ta Cyfra+ u nás tak dobře rozjela,koukám na celý POLSAT v N3 a mám celou Cyfra+ včetně HD už cca rok,a je tam těch programů tolik,že skylink je jen chudým příbuzným :8)

hery

Cyfra+

Kde se prosím dá koupit aktivovaná karta Cyfra+ a za kolik?Děkuji předem za každou radu.

Marci
Registrace: 11/2006

RBL

Bohužel údaje o aktivaci se mně nepodařilo v tomto přijímači zobrazit! U Skylinku se to zobrazuje v pohodě u Cyfry to nefunguje. Nezbývá nic jiného než věřit prodejci,že karta bude opravdu funkční 1 rok od prvního vložení do přijímače.

dechovkar

Marci

www.satsklep.pl
V nedeli jsem platil, dneska to prislo UPS.

RBL

Marci

www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1250&id_kat=80&id_typu=0,je tam i telefon

hery

Marci

Kupoval jsem ji na satsklep.pl před týdnem v pondělí a ve středu odpoledne byla doma. Tehdy stála 160,5 eur-640 zlotých.Teď stojí 168,65 eur-670 zlotých. Doprava stojí asi 13,5 eur. Platí se kartou přes internet.

dechovkar

Cyfra+ v Diablo CAM

Nevím jak vám, ale mě jede cyfra+ karta v diablu už 4 roky OK.
Měl jsem starou šachovnici a po výměně karet za nové, nová taky no problém, a to jak ve starém diablo 2.2(upgrade na 2.3)Underworld, tak i v novém diablo 2 Ipnonys.Jen občas, když déle nekoukám a nechci čekat až přijdou nové zápisy na kartu samy, tak si přes portál cyfry - ica udělam reautorizaci karty a zápisy přijdou do 2 až 5 minut.Karta je registrovaná na kamaráda v Polsku.Jediné omezení je, že přes diablo my odkoduje max. 1-3audio, 4 a více už nejde.Třeba eurosport 2 HD má češtinu až na 5 audio stopě a tam už mám ticho, přitom v uničtečce jde vše.Tam ale používám Skylink.

Pavel H
Registrace: 1/2006

dotaz: je na cyfra + , asi reps canal+ sport krome anglicke ligy i golf PGA USA?

a druhy dotaz je anglicka liga prenasena i s originalnim komentarem v ang?

dik za info

josseph
Registrace: 3/2006

1) ne
2) bohužel ne

vlaciha
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra