![]() |
|
Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Dobrý den, mám LCD samsung 127 cm a chtěl bych se zeptat jaký by byl vhodný HD receiver pro takto velkou velkou TV? Soused mi zapůjčil Showbox Vitamin a abych řekl pravdu, tak jsem byl tím obrazem docela zklamaný...Děkuji za každý názor |
Dittrich
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?technisat hd-8s(x)Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?a jak si prosím tě rozumí s kartami Skylink? neseká se to? |
Dittrich
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?je nutny ci modul, mali by fungovat vsetky cws moduly, najlepsie tiez od technisatuDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Já mám Humax iCord a lepší obraz jsem zatím neviděl...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?a jaký máš prosím tě u toho technisatu modul? Taky technisat nebo myslíš že by stačil třeba Eurocam nebo Smit? |
Dittrich
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?modul technisat technicrypt CW, ale eurocam by mal tiez fungovatDreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Vantage 7100 HD , 8000 HD a lepší obraz som nevidel...pri prepojení HDMI-plazma Panasonic!!!Humax i cord je " detská hračka" oproti Vantage :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
mozes aj neTechniSat ale 1ak das 2 CI (napr. SkyLink & Gital (/UPC..)) tak uz bud obozretnejsi pri vybere. Ja mam 2 CW SCM co som zamenil za Easy.tv Twin...K PS: inac TS8 s SL ide hyper, hlavne ako Glisnik protezuje Discovery (no dobre Nederlanderen) je pekny... ;-) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Dittricha nemusíš kupovat žiadny modul v čítačke s neof. FW napr. 25201, či od Jepssena ti to pôjde jedna radosť...a obraz je excelentný !!!! |
Milan C
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?dva moduly určitě nebudu používat jde mi jen o používání karty skylink, ale chtěl bych aby byl obraz čistý a ostrý a ne tak mdlý jako má třeba výše jmenovaný Showbox... |
Dittrich
![]() |
|
MlianC...pokud jde uživateli jen o kvalitní obraz s možností nahravání na HDD tak myslím, že je iCord ideální, připouštím, že se nejedná o multimediální stroj, ale pokud někdo uvažuje o pořízení HD receveru, tak očekává především kvalitní obraz a ten iCord určitě poskytuje...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
DittrichTak Vantage 7100 HD alebo lacnejší Vantage 6000 s pripojením cez HDMI, ako som písal,a budeš určite spokojný!!!Kartu len do čítačka....bez modulu... |
Milan C
![]() |
|
No jo no,kup si plazmu a ne nějaký lcd šunt !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
Dan_zx12rJasné, preto som tam dal smejka... :) Mal som ten Humax možnost montovať ku plazme, ale Vantage 71OO HD má trochu lepší obraz.... |
Milan C
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Vantage 7 100 S. Ale záleží také na softu. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
DittrichJe to jedno všechny HD přijímače mají výstup 10101010101010101Ale je to o zobrazovači. :laughing: Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
MilanCto nemůžu popřít, zatím jsem neměl tu čest vidět Vantage v akci, mám icorda připojeného pomocí HDMI na 117 LEDku a obraz je fakt super...Technisat DIGIT ISIO STC 4K Ultra HD, Humax Icord HD, Gibertini 135x125cm
|
Dan_zx12r
![]() |
|
satmamMáš len 50 percent pravdu...zvyšok je v HD prijímači a jeho FW... |
Milan C
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Já ti nějak nevím . S pěti přijímačů co mám doma mi připadá obraz s Vitamínu nejlepší.1--jaké máš na tom vitamínu zapnuté rozlišení 2--já přehlédnul že máš LCD :))) a ještě 127 :dead: tak to je jiné kafe..myslím že ani to Vantage tě nevytrhne. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
DittrichPokud se ti nezdal obraz z Vitamína tak si měl buď něco špatně nastavené , nebo zamlžené brýle .V tom případě nepomůže ani svěcená voda ... Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Co se týče obrazu satmam má 100% pravdu. Proto že, jednička je stejná jak u Humax, Ventage, Opensat atd......atd, stejně tak i nula na jakemkoliv příjmači HDTV propojením HDMI s TV (plasma,LCD)Základ je mít dobrý zobrazovač čili TV příjmač. |
erik1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?No zatím mám ještě starší Humax PVR 8000, je to již sice veterán, ale co se týká SD kanálů, tak mu Vitamin nesahá ani po kotníky. Jinak na Vitaminu sem samozřejmě zkoušel nastavení až po 1080p. a zapojení bylo samozřejmě přes HDMI. Možná by měl soused nahrát do Vitamina nový FW, snad by to trochu pomohlo... Ale pokud se májk rozmýšlet nepř. mezi Vitaminem za 4500 nebo výše uvedeným Technisatem za 5800 tak bych asi šel do toho osvědčenýho Technisatu...Navíc co jsem se dočetl v různých diskuzích, tak Showbox ještě nemá moc vychytaný FW... A co třeba, zde na parabole hodně rešená Ariva? Jak vypadá její obraz na větší TV? |
Dittrich
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?ariva 200hd lcd Samasung 82cm only:-) HD stanice treba eurosport history Perfektni.Mam jeste kabelovku pres optiku a hodne sem porovnaval HD programy vysledek je +- stejny.Pravda ze po pripojeni arivy sem TV hodil do tovarniho nastaveni a ladil od 0 (arivu sem kupoval celkem z hruzou a taky ze ji pak casem vymenim za neco lepsiho ale neni zatim duvod) propojeno Hdmi kabelem nastaveno 720P |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?hosi ono prave ide o ten upscaling SD signalu...a to uz neplati, ze u kazdeho prijimaca su rovnake nuly a jednotky...pri HD signaly sa s tym da vice-mene suhlasit, ale upscaling je ina vec a prave jeho "kvalita" urcuje v dnesnej dobe, ktora je tovrena v 95% SD kanalmi dobry obraz |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Jaký HD receiver má nejlepší obraz?Tazatel bude mít hlavně problém v obrazovači a přijímačem už to nedohodní.LCD už je sám o osobě problém pořád je to technologie hlavně jako zobrazovač PC.No a když je to ještě ve velikosti 127cm pak věřím že je uživatel zklamán....a lepší to nebude.Nezbude mu nic než si zvyknout. Ted jsme zapojoval nějaké sakra drahé LCD 127cm o obraz byl slušnej humus ta velikost a ještě LCD opravdu dělá svoje.Uživatel se byl umě kouknout na plazmě sice menší ale byl nadšenej.Se slovy "tak takhle chci aby to vypadalo" bohužel má smulu.To si měl koupit plazmu že....a za zbytek hodně uštřených peněz jet na super dovolenou. Tak jsem pro něj ještě udělal něco kvůli... vzal jsem tam ruzne recievery dremboxy,vantage,topfieldy a nevím co ještě výsledek stejný..Obraz tragedie. Prostě LCD je zobrazovač pro PC a plazma to co má umět dovede daleko lépe za méně peněz. Hezký den |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |