![]() |
|
dvb-t v BrneDá sa v Brne chytiť presah nejakých zahraničných dvb-t vysielačov-Rakúsko a Nemecko? |
L220158j
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 136 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: dvb-t v Brnea jak ho "vypneš" ? |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: dvb-t v Brneno je tam naky napajeni, ak se nepletu..at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: dvb-t v Brneno ale kdyz jen vypnes napajeni tak tim sice vypnes zesilovac ale taky znepruchodnis cestu signalu... |
davidkriz
![]() |
|
RE: dvb-t v BrneMožno by mu na silný signál pomohol aj takýto adaptér http://www.e-elektrosat.sk/product_info.php?cPath=870&products_id=6911&osCsid=hdnq49g6kpdr906oivitupo9r1Nemám to vyskúšané na site,ale na LGP anténe po stiahnutí voltov klesá sila i kvalita. ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: dvb-t v Brnešmarja to jsou zas nebetyčné nesmysly tady! |
davidkriz
![]() |
|
RE: dvb-t v BrnePrečo nezmysli,veď hľadá nejaké riešenie.Ak nie je chyba v kábli,spojoch ale príčinou je silný signál,existuje ešte anténny zosilovač/ten plošák v anténe/,ktorí je len priechodzí-vlastne nezosiluje,len spája.Rušiť mu ešte môže iný vysielač na tej istej frekvencii,sito berie signál aj zo zadu,keď ju mal na balkóne,tak ho dom chránil. ;) :8)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: dvb-t v Brneradši no comment..."existuje ešte anténny zosilovač/ten plošák v anténe/,ktorí je len priechodzí-vlastne nezosiluje" co tím chtěl asi básník říct?! |
davidkriz
![]() |
|
RE: dvb-t v BrneLebo si neviem spomenúť ako sa odborne volá a na tej stránke nie je odfotený.Veď sa bežne používa v site,keď je silný signál.... :8)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: dvb-t v Brneprosim te, kdyz ani nevis, ze se to jmenuje "symetrizacni clen" tak neraď... protoze ty "rady" fakt stojí za to!!! |
davidkriz
![]() |
|
RE: dvb-t v BrneTak to si mu mal napísať vo svojom príspevku o 22:45.06 ,alebo o 23:11.17... Brú...Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
![]() |
|
RE: dvb-t v BrneTo se zase dobře bavím...Davidkriz musí u toho počítače už nadskakovat.Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
tukannenadskakuju, je mi to egal :-) nikdy jsem nenadskakoval, to by si přáli někteří trotlové a patlalové :) jen jsem se za poslední roky párkrát polil kafem a jednou málem skončilo v klávesnici, když jsem vyprskl smíchy nad tím co někteří v těch dikusích vytvoří :D |
davidkriz
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |